Mod Team Franio Napisano 2 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Czołem! To kto startuje? Kogo poznam? Jak podoba wam się etapówka? Dla mnie bomba. Czekałem na to! Ja z ligi raczej odpuszczę sobie Sandomierz, bo na drugi dzień matura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Mnie ! Ja też sobie raczej Sandomierz odpuszczę ale nie z powodu matury tylko że mam tam najdalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 I'm in! Po startach w zeszłym roku apetyt rośnie. Sandomierz zdradzę na rzecz Złotego Stoku, ale resztę objeżdżam. Do zobaczyska na starcie najbardziej górzystej serii maratonów dla wszystkich na północ od Kielc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Właśnie miałem pisać,ze pojawię się na starcie w Sandomierzu,ale w ostatniej chwili zobaczyłem datę maratonu....dlaczego nie sobota? .W niedzielę muszę wracać do stolicy. Kolejny raz mi się nie udaje.... jakaś klątwa chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Kto się pojawi w Daleszycach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Marca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Ja wpadnę Jak pogoda się nie zmieni, to trzeba będzie wysłać orgów na trasę z łopatami do odśnieżania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Też się tego boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axium0121 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja tez wpadne do Daleszyc. Nie moge sie juz doczekac. ;D Boje sie tylko zeby maraton nie zostal przelozony. Nie zniose tego! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Panowie do startu pozostało już tylko 6 dni pogoda sprzyja więc chyba nie będzie źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak ktoś będzie chciał do mnie zagadać na maratonie to śmiało jak coś będę ubrany w zielono-ciemny strój z MMbike, kask biało niebieski author wind i na meridzie o takiej http://mario-mtb.blogspot.com/p/rower.html Jak coś to do zoba w niedziele ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak nie zapomnę i Cię znajdę, to zagadam Jakby co to ja będę w charakterystycznym białym kasku Lazer O2 (http://3.bp.blogspot.com/-LahQsQXh7Zc/UWuuBsbcOmI/AAAAAAAABCw/Gx470skK0pk/s640/059.JPG) Ciuchy nowego teamu jeszcze się szyją, więc na Daleszyce wezmę co tam będzie pod ręką, ale pewnie coś czarnego. No i będę stacjonował przy srebrnym Opelku Astrze Classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ok ! Powinniśmy się znaleźć bo to w końcu nie maraton u Grabka czy Golonki gdzie startują po 4 tyś osób tylko po 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (...) gdzie startują po 4 tyś osób tylko po 400 Zawodników w Daleszycach było ponad 500, w tym fantastyczny Diabeł naszego kolarstwa górskiego - Marek Galiński. Trasa była wybitnie MTB. Organizator pisał o 900m różnicy poziomów dla 45km dystansu, a mnie GPS wskazał 1200! Trasa po prostu cudowna, obfitująca w długie wyczerpujące podjazdy, krótkie trudne technicznie stromizny, szybkie odcinki, gdzie można było wyprzedzać jak tylko sił starczyło. Wręcz mordercza jak na początek. Organizacyjnie bez zarzutu. Dobre bufety, fajna oprawa, bardzo szybka publikacja wyników. Sporo fotoreporterów na trasie :-) Do zobaczenia w Sandomierzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 4 tyś osób Na jakim maratonie było 4tys. uczestników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Super było w Daleszycach wygrałem swoją kategorie na dys Fan Szkoda Franio że się nie odnaleźliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Zrobiłem ze 3 pętle wokół rynku, ale nie mogłem Cię znaleźć. Następnym razem wymienimy się telefonami i już nie będzie problemu. Gratuluję wygranej Ja kilka zdań o maratonie skrobnąłem tutaj: http://franiocycling.blogspot.com/2013/04/slr-daleszyce-2013.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dziękuje ja pojawię się w Sandomierzu na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja pewnie dopiero w Nowinach, bo 2 dni po Sandomierzu maturę mam, a wolę iść na nią cały, zdrowy i wypoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 A ja muszę Nowiny odpuścić na rzecz Sandomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Odpuścić Nowiny na rzecz Sadomierza? To tak jakby wynająć płatny namiot zamiast darmowego, 5-gwiazdkowego hotelu. Chłopie, Nowiny to najlepszy maraton ŚLR. Poprzekładaj co tam masz i jedź tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Właśnie w tym problem że na Nowiny nie mam transportu a na Sandomierz mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nowiny są dopiero za miesiąc. Pisz po forach, ogłaszaj się. Może coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jedzie ktoś może do Sandomierza ze Sląska i ma miejsce na osoborower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 U mnie niestety komplet 5 osoborowerów ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Panowie i Panie,kiedy wrócicie z Sandomierza,opiszcie jak było.Serce się kraje siedząc w domu ze świadomością,że 10 km ode mnie taka impreza rowerowa i kolejny rok nie mogę na niej być.Bruki w mieście pewno przeschły,bo byłem wczoraj,ale w terenie chyba błoto dalej jest,w piątek srogo polało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.