szpon2 Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 witam, Panowie poledzcie cos ciekawego w tym temacie. Lekki i mocny. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kup coś z Giro dobra firma z pozytywną opinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitek Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 No mam Giro model Indicator i jest spoko pod względem noszenia bo pod wzgędem sily nie testowałem jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Też posiadam i polecam Giro indicator. Dobra cena, bo poniżej 150 zł kupisz, więc budżetu nie przekroczy, w miarę dobra wentylacja, nie jest zbyt ciężki, co do wytrzymałości też na szczęście jeszcze nie testowałem ale firma produkuje dobre kaski więc śmie twierdzić, że ten model też do takich należy. Najważniejsze to przymierzyć bo musi komfortowo leżeć bez względu jaki to będzie "garnek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.