dgim Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 witam jak w temacie, na dniach chce kupic licznik, max co chce dac to 60-80zl przejzalem juz tyle licznikow, ze glupi jestem kelly's jak piszecie na deszczu zawodza, z drugiej storny wizualnie chyba wlasnie one sa najciekawsze, choc sigma duzo nie ustepuje najdrozszy jest model cateye, jak na ta cene tylko 8 funkcji reasumujac, ktory z tych kilku sztuk byscie polecili ? - Cateye CC-VL800 Velo 8 - Sigma BC1106 - Kelly's KCC-13 i KCC-16WL WIRELESS CycleComputer - temperatura przydalaby sie pozdrawiam
easyrider Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Z tych trzech to stawiam na... Sigmę BC906 No tak, to dokładnie to samo co 1106, tylko bez nieprzydatnej (jak sądzę - patrząc na pozostałe Twoje propozycje) funkcji obsługi dwóch rowerów...
dgim Napisano 23 Kwietnia 2006 Autor Napisano 23 Kwietnia 2006 Z tych trzech to stawiam na... Sigmę BC906 No tak, to dokładnie to samo co 1106, tylko bez nieprzydatnej (jak sądzę - patrząc na pozostałe Twoje propozycje) funkcji obsługi dwóch rowerów... cenowo praktycznie tak samo stoja - 906 i 1106, roznica moze 10zl nie wiem dlaczego jakos obiekcje mam przed ta Sigma, Catye'a prawde mowiac wolalbym kupic, z tymi wszystkimi opcjami jest tak, ze pozniej sie tego nie uzywa - prędkość bieżąca - prędkość maksymalna - prędkość średnia - dystans dzienny - dystans całkowity - czas jazdy - zegar 12h/24h to jest podstawa, reszta..... chociaz temperatura przydalaby sie, z ciekawosci, o ile rzetelnie to przedstawia, jak to tylko bajer typu kalorie etc to nie ma sensu dobra, dosc pieprzenia, kupuje Cateye CC-VL800 Velo 8 i juz jutro zakupie
Lysiak Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Moj kelly's cos tam 16 nie zawiodl mnie, moze ja dostelem ten wyjatkowy
Snake Evo Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 HEj ! Myśle że dokonałeś już zakupu, ale jeszcze napisze ... dla innych. Ja zakupiłem Kelly's KCC-13 i jak do tej pory działa sprawnie a z tą wodoszczelnościa to rożnie bywa. Sigme ma moj kolega no i nie byla taka szczelna na trasie jak mój Kelli's . Pozdrawiam i zycze dobrego zakupu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.