Gość kombajn Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 No właśnie chciałbym kupić jakąś tylko nie mogę się zdecydować chciałbym żeby mieściła się do niej komórka i nie była droga tak do 25zł. Mam trzy typy http://www.velo.com.pl/author/authorakcesoria_26.htm - Ta nie ma możliwości powiększenia i kosztuje 24zł http://www.velo.com.pl/author/authorakcesoria_012.htm - Ta ma możliwość powiększenia i kosztuje 24zł http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...3_162&pID=10337 - Ta nie ma możliwości powiększenia i kosztuje 18zł No właśnie i czy do tych nie powiększanych zmieści się nie mała komórka a dokładnie nokia 3310 i czy te wszystkie są porządnie i warte uwagi A może macie jakieś swoje typy
Gregor Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja bym na twoim miejscu kupil ta srodkowa z mozliwoscia powiekszania bo im wieksz tym lepsza a jak ci nie bedzie taka duza potrzebna to zmniejszysz.... a 24 zl to nie az tak duzo...
Kviki Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja tez polecam ta druga, miałem kiedys podobna i nie było z nia najmniejszego problemu.
miciu22 Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Posiadam tą z drugiego linka i bez rozkładania jest bardzo pojemna, a po rozłożeniu to hoho.
macsob Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Zakupiłem ostatnio tą Kellysa, ale tą 'powiększaną'. Jest całkiem spoko, bez problemu zmieści się puszka coli, komórka, chusteczki. Tylko był mały problem z jej zamontowaniem. Zapinka nie pasowała do siodełka, ale lekki tuning mocowania i wszystko jest OK
Kosmita Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 A jak z wykonaniem i trwałością torebek Kellysa :question: Podobno dużo rzeczy Kellysa (rękawiczki, koszulki, plecaki!) się pruje, itd., proszę o jakieś uwagii Co lepsze jeśli chodzi o wybór torebki podsiodłowej :arrow: AUTHOR vs. Kellys (mam na myśli trwałość, wykonanie, itd.)
naiLo Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 wes authora ja mam kilka lat i nic sie jej nie dzieje....
pigla Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja posiadam AUTHOR'a (rozkładanego) torba naprawde pojemna. Jeśli chodzi o materiał to wytrzymały, szwy dobrze trzymają, nie wiem jak zachowuje sie w czasie deszczu, gdyż jeszcze mnie nie spotkał . Tylko zastanawiam się nad tym jak powinna byc prawidłowa założona bo u mnie troche karkołomnie wisi
Mod Team Odi Napisano 23 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 23 Kwietnia 2006 Polecam tego Authora: http://www.velo.com.pl/author/authorakcesoria_25.htm 4zł droższa ale warto. Mam ją od dłuższego czasu i trzyba sie świetnie, nie pruje się, ogólnie spisuje się świetnie. Wygodny system mocowania i nawet sporo wejdzie.
Gregor Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 No ten Author lepszy... 4zeta lepiej wydac na nia niz na fajki co nie?? Ja bym bral Authora....
Kosmita Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Dzięki za odpowiedzi Jeżeli będę miał zainwestować (a muszę :glare: ), to wybór padnie na AUTHORa (którego? tego jeszcze nie wiem ) Co myślicie o tej torebce AUTHORa Nie będzie zbyt długa, a tym samym zbyt wystająca (praktyczna) :question: Jeżeli nie w tą, zainwestuję w model Odiego
NaNo Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja równierz dziękuje wybiorę torbę authora rozkładaną
rObO87 Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 A która z tych toreb pomieści taki dobytek: - klucz scyzoryk - komórka - dętka - płaszcz przeciwdeszczowy - klucze od domu - kilka szmatek - pojedyncze klucze typu śrubokręt, imbus. - gaz pieprzowy
Mod Team Odi Napisano 1 Maja 2006 Mod Team Napisano 1 Maja 2006 rObO87 myślę że będziesz potrzebował coś większego a nawet mniejszy plecak.
Gregor Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 No tak to prawda - troche za duzio jak na torebke podsiodlowa... Ja tez sobie chyba kupie torbe podsiodlowa, ale nie wiem czy markowa...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.