tomecz9 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam Czy ktoś orientuje się gdzie w Łodzi lub w okolicach można przymierzyć i kupić buty shimano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 nie polecam tego sklepu jako serwis ale w eximbike mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalekD Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 cześć, polecam Eximbike łagiewnicka 121, łódź - wyjątkowo dobry sklep serwis Dynamo, Kilińskiego przy północnej naprzeciwko Atlasu tyle ci wystarczy, na pewno w którymś z tych sklepów dobierzesz coś dla siebie. pozdro MD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Nie wiem czy teraz też mają, czy tylko sezonowo, ale sporo tego w Intersporcie w Manu. Ale w takich cenach, że tylko do przymiarki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 dzięki za info. Po wypłacie będe jeździł, oglądał, przymierzał i coś kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Buty Shimano dostaniesz niemalże w każdym sklepie, pomijając najwyższe modele. Dynamo ma w ofercie buty Specialized. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 W dynamo zapłacisz dużo więcej niż w innym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 No właśnie miałem pisać, me dynamo na tylko Speca. Natomiast potwierdzam łagiewnicką. Na 100% mają Shimano, model 123 i 87 sam mierzyłem tam w grudniu. Jeden model Shimano ale w wersji trekingowej ma też Decathlon na Jana Pawła. A i jeszcze od razu mówię, że MaxBike wschodnia-narutowicza jeszcze butów nie ma w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 A czy orientujesz się ile teraz może kosztować shimano 123 na Łagiewnickiej? Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zondrin Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 decathlon ma w swojej ofercie ale to sezonowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A czy orientujesz się ile teraz może kosztować shimano 123 na Łagiewnickiej? Zadzwoń i się zapytaj: 42 655 34 51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Polecam sklep Exim bike na Łagiewnickiej. Kupiłem tam buty xc30 w dobrej cenie, mają też inne modele w dobrych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Przymierzyć można też z 2 modele w intersporcie w manu ale ceny są wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.