Pluszaq Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Powitać, Mam pytanie do znawców - czy na dzień dzisiejszy zakup amortyzatora Manitou Tower Expert z 2011 w cenie 1000 zł jest zakupem opłacalnym, czy może w tej cenie szukać czegoś świeższego? Po pierwszych jazdach na XCM wiem, że muszę go zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 jak najbardziej ma sens, szczegolnie gdy nie masz zamiaru budowac docelowo roweru ponizej 11kg, ale jak wyjsciowo miales xcm, to raczej w taka wage nie celujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Mi dwa miesiące temu udało się kupić za 950 zł i jestem bardzo zadowolony z tego amortyzatora,nie mogę się doczekać ciepłych dni by uświadczyć jego wszystkich walorów bo na mrozie jednak nie daje z siebie wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 W tej cenie można kupić nawet Towera Pro, mnie się udało za 965zł, polenam aukcje Bikestacji często mają licytacje od złotówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No ja towera pro kupiłem pomyliło mi się i również na aukcji bikestacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pluszaq Napisano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 jak najbardziej ma sens, szczegolnie gdy nie masz zamiaru budowac docelowo roweru ponizej 11kg, ale jak wyjsciowo miales xcm, to raczej w taka wage nie celujesz Jak zejdę poniżej 12kg to będzie fajnie ale nie koniecznie Z seryjnego Karakorama 3.0 chcę zrobić bardziej sensowną maszynkę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi