Gość Gość_rodick_* Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 witam, wiem ze podobno ten temat byl gdzies walkowany ale... Konkretne pytanie jaki maciw wpisamy wymiar kola w licznikach? Chodzi mi tu o najpopularniejszy rozmiar koła 26" i oponke 1,90 (np Kross Hexagon v3). Jesli ktos sie bawil w dokladne pomiary to pls o info. Rozbieznosci sa duze np ja mierzac na asfalcie uzyskalem tylko 202 cm a w mojej instrukcji do licznika jest 208 cm.
wawek Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 witam, wiem ze podobno ten temat byl gdzies walkowany ale... Konkretne pytanie jaki maciw wpisamy wymiar kola w licznikach? Chodzi mi tu o najpopularniejszy rozmiar koła 26" i oponke 1,90 (np Kross Hexagon v3). Jesli ktos sie bawil w dokladne pomiary to pls o info. Rozbieznosci sa duze np ja mierzac na asfalcie uzyskalem tylko 202 cm a w mojej instrukcji do licznika jest 208 cm. Zawsze wpisujesz wynik zmierzony nie patrz na to co podają w instrukcji. Ja mam 203 cm (orginalne koło z kellys scarpe)
rodick Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 no to ja tez ustawiam 203cm - co prawde wyszlo mi 202 ale podpompowalem ostatnio opony wiec pewnie juz jest w sam raz:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.