Skocz do zawartości

[okładziny] xtr m06

grzechu2410

Rekomendowane odpowiedzi

Klocki bez opakowania detalicznego pochodzą z tzw opakowań serwisowych, sprzedawane są wtedy w dużej ilości w jednym kartonowym pudełku. W takim zestawie jest o ile pamiętam 25 par klocków. Do potrzeb serwisowych dla sklepów które robią dużo hamulców shimano jest to rozwiązanie ekonomiczniejsze. Jestem prawie pewien że klocki są oryginalne. Nie jestem w stanie powiedzieć Ci jaka jest różnica dla sklepu w cenie zakupu opakowań detalicznych i zbiorczych ale na pewno parę złotych sumarycznie.

Takie same wielopaki oferowane są dla innych klocków shimano do tarczówek czy "szuflad" szosowych. Również klocki avida do elixirów czy juicy są oferowane w dużych ilościach, opakowanie jest jednak inne - klocki są spięte drutem i wrzucone do dużego worka wraz z środkami wyciągającymi wilgoć.

Opakowanie detaliczne (tekturka plus plastik) dosyć wydajnie podnoszą cenę produktu, zasada ta sama co przy innych towarach oferowanych w handlu.

Jak lubisz mieć pudełko to dołóż. Wizualnie klocki różnią się niczym, więc na 99.9% są identyczne.

Przy okazji polecę moje ulubione klocki do Shimano: http://www.ebay.co.uk/itm/190652563827?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 - 95-100zł (z wysyłką, z UK) za cztery pary klocków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...