Hulajnoga Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Witam, jak w temacie interesuje mnie wasze zdanie co do tych 2 modeli, rowem ma służyć głównie do jazdy po mieście + drogi polne. Kross -> ROWER SCOTT ASPECT 640 L CZARNO/SZARO/NIEBIESKI 2013 www.sklep.eurorower.pl Scott -> Rower górski Kross LEVEL A3 2013 + 200zł do wydania na akcesoria - sklep rowerowy PM Bike - rowery, odzież, części i akcesoria rowerowe Z góry dziękuję.
Darek1990 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Witaj.Mam A3 2012 (nieznacznie się różni od 2013) i powiem że spisuje się super,ale.... No właśnie,ale jeśli miałbym nim jeździć tylko po mieście i polnymi drogami,zakładam że chodzi o w miarę utwardzone to bardziej rozejrzałbym się za jakimś cross-em albo trekkingiem,bo jazda na Mtb po mieście jest zwyczajnie męcząca.Na cross-ie masz wygodniejszą pozycje i węższe koła co przekłada się na komfort jazdy,a i w lekkim terenie da radę Np.: http://www.kross.pl/pl/2013/evado-4-0 pozdro
Hulajnoga Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 Tzn. po mieście będę jeździł ''służbowo'', na uczelnie; a po drużkach i ścieżkach z zamiłowania. Po drugie boje się trochę tych cienkich opon, bo pary mi w nogach nie brakuje a jakieś pół roku temu dość dotkliwie pośliznąłem się na zakręcie (na moim starym grandzie z wcale szerokimi oponami). Także typ, wydaje mi się mam już określony, chodzi mi tylko o firmę/jakość. Ten level brzmi bardzo przyjemnie, ale scott to podobno pierwsza trójca światowa.
Darek1990 Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Możliwe,mówię możliwe bo Scott-a nie znam w ogóle ale no myśl na starcie już o wymianie tych opon bo raczej za długo nie pociągną Ogólnie Kross to jedna z najlepszych propozycji cena/jakość lecz zaczyna sie psuć w nizszych modelach niestety.... . Moja rada,poszukaj kogoś kto ma nowszego jakiegoś Scott-a na forum i sie wypytaj o rower
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.