Biafra Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Cześć! Obecnie mam Torę 318 ale powoli chciałbym szukać czegoś nowego i lżejszego. Skok raczej 100mm. Moje pytanie jest takie: Jaki amorek polecacie? Szukam czegoś gdzie będzie czuć zmianę kultury pracy względem Tory 318,innymi słowy "chce zrobić mały amortyzowany kroczek na przód". Pułka cenowa ok 600zł. I jest jeden haczyć. Mam Vki a nie tarcze. Proszę ładnie o sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A Tora ma MC czy TK? Jeśli MC to nie warto zmieniać. Z Vkami to tylko RST FIRST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1289 Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam. Sam też planuję zakup amora w marcu. Czas zmienić stare judy xc. Po przeczytaniu wielu opinii wybór padł na epicona bo to najsensowniejszy wybór w tym przedziale cenowym. Problem w tym że też ma v-ki i znalezienie epicona z piwotami graniczy z cudem. Raidony jeszcze są ale epiconów pod v-brake zero. Nie dawno były też na allegro rst firs air z piwotami które brałem pod uwagę. No i już sam nie wiem. A jak chcesz robić krok na przód to trzeba szukać recona jeśli chcesz zostać przy rs. Tylko że łatwiej znaleźć pod tarczę, a i pod v-ki to i zwykle droższe są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaterr222 Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jak zadać pytanie ?? prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Pytasz jak założyć nowy temat? Tak, mam Torę z MC jest mi trochę ciężka. To może jest coś o takiej samej pracy ale sporo lepszej wadze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Epicona poszukaj, czasem się zdarzają modele pod v-ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Być może będę miał na sprzedaż manitou r7 80mm. waga 1570g, z piwotami, zdjęcia w [rower] , cena 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ciekawa propozycja. Zależy jaki to dokładnie model i rocznik bo chyba R7 było dużo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 model elite, stalowa sterówka 21 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Lepszej kultury pracy możesz juz nie odczuć. Tory z MC pracują ogólnie bardzo dobrze. I nie powiedziałbym, że Epicon byłby pod tym względem lepszy. Na pewno jest lżejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.