Skocz do zawartości

[Rower] Jaki rower do 1000 PLN wart uwagi.

mydesign

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
wolałbym coś z hydraulicznymi ładnie się prezentują.

to szastnij 4000 zł i nie będzie problemu a jak jesteś biedny i nie masz kasy to bierz co mają ... zadziwia mnie takie myślenie hmm kupiłbym auto tak za 2000 zł ale ma być skóra, alu felgi mocny i oszczędni silnik, mały przebieg góra 5 letni i żeby palił max 6l na 100 ...

a poza tym poczytaj regulamin.

Napisano

2i regulaminu

ach uraziłem dumę moderatora,ze nie wybrałem Twojego śłitaśnego roweryka za 4 tysiące to ja sobie wole kupić uzywane auto a nie wsadzic bog wie ile kasy za dwa kółka i ramę, chciałem prosic o pomoc, ale wieje sandałem i ironią z Twojej odpowiedz

dzieki za pomoc kolegą wyżej.

• Mod Team
Napisano

Mnie naprawdę wsjo jedno co tam sobie kupisz ale jak chcesz wymagać to miej za co jak nie masz to bierz co jest a jak sie nie podoba faktycznie dołóż do auta. A ten rowerek nie jest mój :D jeno uważam ze w tych pieniądzach to dobry wybór.

Tak z ciekawości, poco ci te tarcze ? dla lansu ? Jak sie człowiek che lansować to wywala sporo kasy. Poza tym jak przejdzie ci naprawa tudzież serwis tanich hydraulików to zaczniesz zastanawiać czemu je wziąłeś.

I to moje ostatnie ostrzeżenie słowne proszę zaznajomić sie z treścią regulaminu forum.

Napisano

Mnie naprawdę wsjo jedno co tam sobie kupisz ale jak chcesz wymagać to miej za co jak nie masz to bierz co jest a jak sie nie podoba faktycznie dołóż do auta. A ten rowerek nie jest mój :D jeno uważam ze w tych pieniądzach to dobry wybór.

Tak z ciekawości, poco ci te tarcze ? dla lansu ? Jak sie człowiek che lansować to wywala sporo kasy. Poza tym jak przejdzie ci naprawa tudzież serwis tanich hydraulików to zaczniesz zastanawiać czemu je wziąłeś.

I to moje ostatnie ostrzeżenie słowne proszę zaznajomić sie z treścią regulaminu forum.

wiem temat jest niezgodny z regulaminem, ale nie mam możliwości edycji!

wybrałem Level 2 Kross.

Można zamknąć albo usunąć.

pozdrawiam

Napisano

Chodzi o to, że za każdym razem zamiast odpowiedz dajesz "cytuj", z reszta jak napisałeś, że wiesz, że temat jest niezgodny z regulaminem to też zacytowałeś ostatni post.... :pinch:

A przecież jest napisane punkt 2i czyli logiczne, że trzeba popatrzeć do regulaminu na właśnie ten punkt:

i ) Nie cytujemy w całości ostatniego posta przy odpowiadaniu w temacie!

Napisano

ach uraziłem dumę moderatora,ze nie wybrałem Twojego śłitaśnego roweryka za 4 tysiące to ja sobie wole kupić uzywane auto a nie wsadzic bog wie ile kasy za dwa kółka i ramę, chciałem prosic o pomoc, ale wieje sandałem i ironią z Twojej odpowiedz

dzieki za pomoc kolegą wyżej.

Żadna ironia, taka prawda. Nie kupisz nie wiadomo jakiego roweru za 1000zł i jeszcze na hydraulice
Napisano

Napisałem przecież, ze budżet zwiększam do 1500zł w postach wyżej:-) (nie mogłem juz z edytować tematu)

Nie chcę mega maszyny za 4 klocki. Myślę, że nie każdego stać. Ten rower Kross a2 z v-brake przypadł mi do gustu, podziękowałem za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...