Mod Team Puklus Napisano 28 Lutego 2013 Mod Team Napisano 28 Lutego 2013 wolałbym coś z hydraulicznymi ładnie się prezentują. to szastnij 4000 zł i nie będzie problemu a jak jesteś biedny i nie masz kasy to bierz co mają ... zadziwia mnie takie myślenie hmm kupiłbym auto tak za 2000 zł ale ma być skóra, alu felgi mocny i oszczędni silnik, mały przebieg góra 5 letni i żeby palił max 6l na 100 ... a poza tym poczytaj regulamin.
jasinski21444 Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 http://allegro.pl/rowery-rower-gorski-merida-40-d-shimano-gratis-i3041555322.html
mydesign Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 2i regulaminu ach uraziłem dumę moderatora,ze nie wybrałem Twojego śłitaśnego roweryka za 4 tysiące to ja sobie wole kupić uzywane auto a nie wsadzic bog wie ile kasy za dwa kółka i ramę, chciałem prosic o pomoc, ale wieje sandałem i ironią z Twojej odpowiedz dzieki za pomoc kolegą wyżej.
Mod Team Puklus Napisano 28 Lutego 2013 Mod Team Napisano 28 Lutego 2013 Mnie naprawdę wsjo jedno co tam sobie kupisz ale jak chcesz wymagać to miej za co jak nie masz to bierz co jest a jak sie nie podoba faktycznie dołóż do auta. A ten rowerek nie jest mój jeno uważam ze w tych pieniądzach to dobry wybór. Tak z ciekawości, poco ci te tarcze ? dla lansu ? Jak sie człowiek che lansować to wywala sporo kasy. Poza tym jak przejdzie ci naprawa tudzież serwis tanich hydraulików to zaczniesz zastanawiać czemu je wziąłeś. I to moje ostatnie ostrzeżenie słowne proszę zaznajomić sie z treścią regulaminu forum.
mydesign Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 Mnie naprawdę wsjo jedno co tam sobie kupisz ale jak chcesz wymagać to miej za co jak nie masz to bierz co jest a jak sie nie podoba faktycznie dołóż do auta. A ten rowerek nie jest mój jeno uważam ze w tych pieniądzach to dobry wybór. Tak z ciekawości, poco ci te tarcze ? dla lansu ? Jak sie człowiek che lansować to wywala sporo kasy. Poza tym jak przejdzie ci naprawa tudzież serwis tanich hydraulików to zaczniesz zastanawiać czemu je wziąłeś. I to moje ostatnie ostrzeżenie słowne proszę zaznajomić sie z treścią regulaminu forum. wiem temat jest niezgodny z regulaminem, ale nie mam możliwości edycji! wybrałem Level 2 Kross. Można zamknąć albo usunąć. pozdrawiam
Grzesiekk Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Chodzi o to, że za każdym razem zamiast odpowiedz dajesz "cytuj", z reszta jak napisałeś, że wiesz, że temat jest niezgodny z regulaminem to też zacytowałeś ostatni post.... A przecież jest napisane punkt 2i czyli logiczne, że trzeba popatrzeć do regulaminu na właśnie ten punkt: i ) Nie cytujemy w całości ostatniego posta przy odpowiadaniu w temacie!
grzybiarz Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 ach uraziłem dumę moderatora,ze nie wybrałem Twojego śłitaśnego roweryka za 4 tysiące to ja sobie wole kupić uzywane auto a nie wsadzic bog wie ile kasy za dwa kółka i ramę, chciałem prosic o pomoc, ale wieje sandałem i ironią z Twojej odpowiedz dzieki za pomoc kolegą wyżej. Żadna ironia, taka prawda. Nie kupisz nie wiadomo jakiego roweru za 1000zł i jeszcze na hydraulice
mydesign Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 Napisałem przecież, ze budżet zwiększam do 1500zł w postach wyżej:-) (nie mogłem juz z edytować tematu) Nie chcę mega maszyny za 4 klocki. Myślę, że nie każdego stać. Ten rower Kross a2 z v-brake przypadł mi do gustu, podziękowałem za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.