Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Słuchajcie a ten pugsley z linku to z które roku jest , bo tam zmiany były jakieś chyba w 2018 

gość nie wie …

Słuchajcie a ten pugsley z linku to z które roku jest , bo tam zmiany były jakieś chyba w 2018 

gość nie wie …

czy do tego mopsa wrzucę koło 29? Czy to tylko jedzie na 26?

gość nie wie …

gość nie wie …

16 godzin temu, Ogienwlesie napisał:

Ja ze wszystkich materiałów najbardziej preferuję amelinium , szczególnie jeżeli mówimy o grubym kapciu

gość nie wie …

gość nie wie …

czy do tego mopsa wrzucę koło 29? Czy to tylko jedzie na 26

21 godzin temu, Sobek82 napisał:

W podpowiedziach pod ritchey'em wyskoczył pugsley🫠😉

https://m.olx.pl/d/oferta/surly-pugsley-fatbike-CID751-ID13trWy.html

gość nie wie …

czy do tego mopsa wrzucę koło 29? Czy to tylko jedzie na 26

Napisano

W PUGa wlezą 29x3”.  Potwierdzone geotabelowo z ichniej strony (435mm Krampus chainstay length vs 448 Pugsley) oraz fotami z Reddita.  

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)
W dniu 23.01.2025 o 21:05, Ogienwlesie napisał:

W ogóle pozdrawiam stara ekipę która pamiętam tu z forum jakieś 10 lat do tyłu ( już pewnie macie pod 50 tke) 😆

Ktoś Ty? ;)

Wracając do tematu, ja bym celował w PłUGa zamiast Staszka ze względu na możliwość przekombinowania kół - jak słusznie prawili przedpiszcy fatowe na piaszczyste plaże i śnieżynkę a 29” w czeh calah na co dzień.  Wagą ramy bym się nie przejmował ale ja nie do końca lubię alu ;)

Edytowane przez kazafaza
Liter ówka
Napisano
1 minutę temu, kazafaza napisał:

Ktoś Ty? ;)

Ja , stały bywalec sprzed hmmm myślę 8-10 lat jednakże przerwa w jeździe spowodowała kilkuletnią przerwę od forum , nawet nie pamiętam jaki mialę nick na forum 😂dawno to było …. Powracam jako jurny 40 latek 😅

• +1 pomógł 1
Napisano

A jak będziesz krystalizować planowany atak piaszczystą linią polskiego Bałtyku to daj znać - też mam chęć na tą trasę od jakiegoś czasu. 

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Panowie, wystarczy jechać tuż przy wodzie, czasami się trafią grząskie piaski ale generalnie piach jest tam jak beton :) Szosą da radę ;) 

Ja tak chyba z 15 km przejechałem z Łeby do Czołpina na 26" kole, problemem było zejście i wyjście na plażę :) 

Faty to zuo 😎;)  

skocik.thumb.JPG.f09168cc5f24c7253f12b33ed6d7eeac.JPG

ueba.thumb.JPG.d918e2e3dd0b9b68407221280181686e.JPG

image.thumb.png.604427159caa6bb3339177f6184a182c.png

@kazafaza Tak, wiem, idę mierzyć 😎🤣

Edytowane przez spidelli
  • Haha 1
Napisano

Po wydmach nie wolno , też polecam SPN dziewiczą przyroda i najładniejsze plaże nad Bałtykiem 

4 godziny temu, spidelli napisał:

image.thumb.png.604427159caa6bb3339177f6184a182c.png

Gdzie zacząłeś i gdzie skończyłeś tą trasę nadmorską?

Napisano

IMG_7169.thumb.jpeg.d9d39ec97664e4bff01dac54a2103609.jpego to to to 🫡🫡🫡

8 minut temu, spidelli napisał:

@Ogienwlesie Uznajmy, że wynaleziono już pismo :) Zrozumiałem, że pytasz o nadmorską trasę czyli piachobetonem :) 

Startowałem i kończyłem w Łebie, bo tam mieliśmy metę. A na dole dojechaliśmy do...

image.thumb.png.8e1ac4a9983d92ab6317872ac9eb65aa.png

image.thumb.png.f80d7c9744d4b8b3516cdbfcd79f2db0.png

Uznajmy że się porozumieliśmy 😇

• Haha 1
Napisano

No i ten zastrzał na podsiodłowej krzyżówce - znak retro gbura.  Brawo surlaśny detektywie ;) 

Napisano

ależ wąteczek odżył ❤️ 

A jakie ten Pug ma rozstawy piast? bo jeśli 170/135 to z góry uprzedzam, że jest bida z dostępnością piast, zostały praktycznie same najdroższe opcje, albo najtańszy szmelc. Przerabiałem ten problemo w Puffinie i nie polecam. 
Jeśli facik z opcją 29+, to poszukaj czegoś z tym nowszym standardem (190?), mniej siwych włosów. 

• +1 pomógł 1