Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ty sobie @spidelli heheszków nie urządzaj, bo mini velo to potężna gałąź branży w Azji. A takiego Velo Orange Neutrino z bezprzewodową elektroniką- w tym sztycą axs -  albo z rohloffem, albo takiego zwykłego to bym sam chętnie przytulił

convert_136.jpg

1.jpg

DSC09512_1800x1800.jpg?v=1734716332

A o jakimś Moultonie, to w ogóle nie wspominam, bo to się rozumie samo przez się...!

• +1 pomógł 2
Napisano

Żeby siać ferment na FR, rzecz jasna! 

Godzinę temu, Sobek82 napisał:

Przecież widać że lutowana z trzech przystanków i ogrodzenia z płotu w pobliskim pustostanie 🫠😉

Wypraszam sobie, każda jedna rurka to szlachetne 4130! 

@panSocjolog samoróbka,.

Przypominam w jakim wątku jesteśmy, więc jakby ktoś poza januszowym marudzeniem o bezsensowności tego roweru był jednak zainteresowany szczegółami, to mogę podrzucić album z "making of", geometrię itp. Jest tu parę smaczków, między innym customowo toczona główka z litego wałka 4130  :) 

Ja tymczasem jadę wyprzedzać lokalnych grawelowców moim mikrusem :D 

• +1 pomógł 8
  • Haha 1
Napisano

Dzięki :) Frajda jest dzięki temu podwójna. Aktualnie ogarniam jeszcze kokpit, właśnie wrzuciłem Risera +10cm i jest soczysty! Brakuje mi tylko jakiegoś ładnego mostka, więc gdyby ktoś chciał się pozbyć czegoś ładnego w 60-70mm pod kierę 31,8, to zapraszam do składania ofert. Szukam czegoś w stylu Easton Haven / thomson X4, lub czegoś równie ładnego. 

Albumik dla chętnych https://photos.app.goo.gl/AdwymgQTnXW69fdXA

A jak ktoś instagramowy, to tam też sporo spamuję w tematach okołorowerowych 🚲