Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mały offtop: ale może kogoś to zainteresuje, 

Mam do wydanie praktycznie nową przełajkę Norco Treshold A2 2015 55,5cm w dobrej kasie.

Info na priv 

sry

Napisano

Bardzo ładna "murzyńskość". Na tyle że dekle od klamek i napisy na oponie niepotrzebnie się wyróżniają :P 

Niemniej jednak jakby podcienkować nieco widelec i dołożyć mu to brakujące ramię byłoby - cytując klasyka "ideolo"

Napisano

dzieki! mam taka rame w swoim mtb i nigdzie nie moglem znalesc nazwy, na ramie tez zero napisów

ile moze ona kosztowac uzywana?

Napisano

Nie wiem czy jest sens w ogóle pisać bo ktoś mnie chyba nie lubi i usuwa posty bez słowa ale cóż, może zdążycie przeczytać i zobaczyć. 

W temacie kokpitów (i rowerów) nietypowych mogę pochwalić się tym. 

kokpit_zpsuzwn0bwe.jpg

Teraz można się śmiać :D 

Niestety całość została ukończona już po zmroku więc opis wrażeń z jakąś ogólną fotką pojawi się jutro (w sumie jutro jest już dziś). 

Napisano

Nie ma się co śmiać, ale w takiej konfiguracji kokpitu pozbawiles się zupełnie górnego chwytu, który ja osobiście lubię. Ta lewa klamka też ma wątpliwą pod kątem ergonomii pozycję.

Napisano (edytowane)

Czy zupełnie - niekoniecznie. Po lewej stronie dłoń spokojnie mieści się pod klamką, po prawej faktycznie jest ciasno ale tam nie będzie problemu z przesunięciem manetki w stronę mostka, muszę jedynie kupić szerszą obejmę na kierownicę. 

Przyznam że lewa klamka została założona tymczasowo, z ciekawości i w celu "wypełnienia" nieco lewej strony ale okazało się że jest całkiem przydatna w jednym z moich ulubionych chwytów czyli opieraniu śródręcza o łuk kierownicy pomiędzy chwytem górnym a górnym na klamkach. Czy zostanie - czas pokaże. 

Edytowane przez MikeSkywalker