Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

przy okazji odkryłem że Eskapada Cotic'owa może zostać nabyta bez widła, z redukcją £80!

Z drugiej strony można kupić samą ramę a potem dobrać do tego widelec, wydaje mi się że zakładana kwota 80 elżbiet czyli 500 złotych pozwala kupić coś sensownego.

A przecież pisałem chwilę temu ;) 

A przy okazji stali i alu zapytałem NSa czy zamiarowuje zwykłego eccentrica przerobić pod 27+ tak jak to zrobili z wersją alu - było by miło.

Dziękuję :thumbsup: Sam miałem na dniach pytać ich o stalowego Djambo (faktycznie że to odmiana Eccentrica) ale widzę że nie muszę. Szkoda że mają takie podejście.

• Mod Team
Napisano

Mike, napisz, zapytaj. Niech każdy kto to czyta zapyta ich na fb  albo mailowo :D To jest firma która nadstawia ucha zatem im więcej takich głosów, pytań tym większe szanse. 
A że oni standardowo mają ramy w sprzedaży było by baaardzo fajnie.

Piękność 2015 przytyło się?

12593443_457782687740286_457005848240592

12474104_457783021073586_704048668235159

• Mod Team
Napisano (edytowane)

Hehe, no może teraz dla odmiany w Albionie postępująca ciulofonizacja, a w Kraju-Raju ciągły rozwój?  ;)

to mniej więcej tak jak na nartach na pustyni.

Nigdy nie próbowałem, ale kumpela twierdzi, że super zabawa. Nawet na jednej desce. :P

1450173_777798545570585_479470745_n.jpg?

A na rowerze może być jeszcze ciekawiej... ;)

Edytowane przez adamos
Napisano

A że oni standardowo mają ramy w sprzedaży było by baaardzo fajnie.

Jasne że fajnie. Od jakiegoś czasu przymierzam się do roweru typowo zimowego w teren i w planach przewijał się m. in. niebiesko-czerwony Eccentric. Jak zobaczyłem wersję Djambo pierwsza myśl nie mogła być inna "hmm, jakby pomyśleli nad stalą to miło byłoby mieć kolejnego NS-a w rodzinie i przekonać się do szerszej gumy". 

Napisano (edytowane)

Widelec... prosty, tępy, obrzydliwy, niepracujacy segmenciak...

Lepiej :D ?

Lepiej, jak po snickersie.

W istocie widlak to najsłabszy pipsztyk w tej konstrukcji.

Edytowane przez artoor
  • Mod Team
Napisano

Piękność 2015 przytyło się?

24" top tube,

Hmmm... Ciekawe czy dalej siedzi się na tym jak na klopie  krześle ;) ?

Szacunek...

I.

Napisano (edytowane)

W kolejnym sezonie 2017 w naszej ofercie pojawi się więcej modeli przeznaczonych pod koła 27.5+ / 29". Jedną z nich będzie na pewno stalowa wersja Eccentrica.

Dostałem odpowiedź z NS Bikes :)

Edytowane przez MikeSkywalker
  • Mod Team
Napisano

haha co za rozbieżność myślenia! I to w tak krótkim okresie czasu!
Odpowiedź na moje pytanie (że nie widzą potrzeby) jest na fb NSa czyli publicznie do wglądu każdemu kto by chciał ;)

• Mod Team
Napisano

Nie wiem jak tam Wasze wieści odnośnie Ronina ale właśnie się dowiedziałem, że w jednym sklepie w Wawie właśnie go składają pod mojego znajomego. Po pracy idzie go zobaczyć ;)

Napisano

@Mike, @Prezes: NS mógł mieć na myśli Eccentric'a 29" - wtedy obie Wasze wersje by się zgadzały ;)

A że zamiast 29" można wrzucić B+ to insza bajka. Choć takie pełnogrubaśne B+ to i tak nie będzie...

@Mismic: gdzie 853 a gdzie Ti?

POZDRo-:ver

• Mod Team
Napisano

Potwierdzam, zbierało sie to-to jak wyscigówka :)

BTW, jak by sobie ktoś winszował Planet X dorzuca 25% off, między innymi do Buł.

675 elżbiet za wersję  ze stalowym forkiem i 750 za wersję z karboniakiem.

Wyprz do 25-tego stycznia.

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

LOL!!!

Pytanie z d... które nie śmierdzi. Ile kapucia wchodzi do Weekender'a? Bo ich stronka poza byciem bardzo piksi, dżezi i fanki nie oferuje takich informacji...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Hmmm...chyba tylko Prezes macał na żywca, więc pewnie będzie wiedział. No chyba, że coś tam wypatrzysz na gumach, na profilu PNT na twarzoksiążce, bo jeżdżą na dość szerokich i to chyba jest max, co tam wejdzie.

• Mod Team
Napisano

Uhmmm... No bo wiszą 2 na ebajcu, w chrześcijańskich pieniądzach... Kupiłbym i miałbym rezydenta w Kraju-Raju, a z czasem może by sie kołyski dołożyło, albo cuś...

Szacunek...

I.