Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano (edytowane)

Borealis Echo XX1 - poniżej 13kg, w pełni węglowa rama z wewnętrznym prowadzeniem linek, 100mm BB shell, 197x12mm na tylnej osi i miejsce na 4.8″ oponę na 100mm feldze, Rockshox Bluto 100mm, hamulce XX i napęd w konfiguracji 1x11.

Cena? :D

Jedyne £5000!!! :woot:

więcej foto: http://singletrackworld.com/2014/07/up-close-borealis-echo-xx1/

P7160005.jpg

Edytowane przez adamos
Napisano (edytowane)
Te tatuaze... :sick:

Ano, wyglądają tragicznie ;) Ale rower niczego sobie :)

BTW, Co ona sobie wytatuowała - te jelenie wyglądają jak żylaki ;)  :o Doczekać się nie mogła? ;)

Edytowane przez klon
Napisano

tylko ciekawe jak do pompino tarcze zamocowal, kuszą  mnie obie te ramy ,ale kurde jakos poziome haki chyba nie są dla mnie...albo może dramatyzuje,

żeby nie zaśmiecać jak komuś się chce to może mi na PW wytłumaczyć  co w poziomych hakach jest dobre a co złe przy zastowaniu szosa/przełaj...serio, ciemny jestem

Napisano

Też chętnie poczytam więc piszta otwarcie :)

Jak rozglądałem się za swoją ramą cotica do zauważyłem że cotic daje specjalny adapter na haki poziome w przypadku gdy chce się zamontować przerzutkę.

Napisano

ja na razie poziome haki wykluczyłem podczas poszukiwań ramy , więć przepada mi połowa ofert ;)    

ale po bezowocnym miesiącu poszukiwań prawie dzień w dzień już mam mózg zlasowany...nawet nie pomyślałem o takich adapterach, może to jest jakaś droga - ale niech wypowie się ktoś kto ma doświadczenie

Napisano

Rafale, popatrz sobie na cotica escapade. Gdybym miał większy budżet na nowe koła i tarcze to poszedłbym tą drogą. Ma wszystko czego dusza zapragnie:

- stal

- SS/lub biegi 

- tarcze

- dropbara

super uniwersalna rama

no ale poczekajmy na wypowiedź któregoś z prezesów  :icon_cool:

Napisano

Się chłopaczyna wkręcił :D

Odczułeś jakieś pozytywne skutki nowego smarowania ? w sumie możesz zapomnieć o łańcuchu na dłuższy czas bo stopniowo zgniatany odwłok będzie go dobrze smarował. No i gdzie się zaopatrzyłeś w takie ustrojstwo ? ;)

Napisano

Zupełnie nowy w ofercie Big Rove - określony mianem “non-mountain mountain bike”:

ha ha

no to trafili w rynek,

pewnie ponad połowa  mtb i też 29-er

nigdy w życiu nie widzi błotka

a górach to pomarzyć...