Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

..coś dla wysokiego, ze smakiem i.. przy kasie? :)

http://allegro.pl/rama-salsa-fargo-cr-mo-20chris-king-29er-i3628044545.html

Najlepsze że za tą kasę mozna kupić nową(ze sklepu z gwarancją) ramę z widłem i "pół" sterów CK...a ramka prześliczna, jak się mechanik nasz zgodzi to obfocę niebawem posiadanego przezeń Fargoła!

POZDRo-:ver

• Mod Team
Napisano

Durnykocie - zrób coś szalonego! awatar zobowiązuje:) 
(a ja musiałbym by taaaki zazdrosny i przez wrodzoną polską zawiśc Ci docinac :) ! szczególnie, że ten kolor bardzo mi się podoba)

• Mod Team
Napisano (edytowane)

Jak już jesteśmy przy takich wynalazkach, to proszę bardzo, wersja full-romantic :D

11370_575107935834653_35603560_n.jpg

A przy okazji taki Vassago Verhauen na niedawno wspomnianym widelcu Whisky w wersji SS.

1376456_1455495058009622_1306805606_n.jp
1391985_1455495061342955_1509575006_n.jp

Edytowane przez adamos
Napisano (edytowane)

Na mój gust widelec jest za gruby, przez co rower wygląda niezgrabnie, a szkoda, bo rama jest przystojna.

Lepiej by wyglądał z najkształtniejszym widelcem karbonowym na świecie, czyli z Niner RDO,

jak na poniższym zdjęciu: http://forums.mtbr.com/singlespeed/trade-jabberwocky-dos-niner-753624.html

na którym pożeniono ten widelec z Vassago Jabberwocky.

Edytowane przez artoor
  • Mod Team
Napisano

Sam miałem pisać, że jak cenię widły carbo to ze stalówkami rzadko dobrze wyglądają.
A co do do Ninera - z profilu jest równie muskularny jak ten powyżej, do filigranowości mu bardzo daleko (tu zagrało zdjęcie - raz widzimy wideł tylko z boku a raz z perpsektywy skośnej przez co wydaje się grubszy)

• Mod Team
Napisano (edytowane)

Nadejsza Jesień, a na Pamorzu Zachodnim tradycyjnie ostatnie niedobitki zaszywają się w mrocznych piwnicach by zrodzic "coś"

2.jpg  DSCN7433.JPG

1.jpg

tym razem będzie szybko i niskobudżetowo.... (mam nadzieję)

ps: choc po wczorajszych przejściach Adamosa z tymi laczkami zdjęcie nr. 2 może okazac się nieaktualne :(

Edytowane przez anarchy
  • Mod Team
Napisano (edytowane)

ps: choc po wczorajszych przejściach Adamosa z tymi laczkami zdjęcie nr. 2 może okazac się nieaktualne :(

Laczki będą dobre (w końcu Made In Japan :D ), muszą się tylko trochę "ułożyć".

Szurum burum na całego ;)

Pierwsze NAHBS-owe zajawki od Groovy Cycleworks: http://2014.handmadebicycleshow.com/exhibitor/groovycycleworks/#groovy-cycleworks-titanium-zombie

Jak się podoba "wężowe" malowanie 650-tki?

IMG_5974-2-869x1200.jpg

Edytowane przez adamos
  • Mod Team
Napisano (edytowane)

wzór paskudny, a estetyka rzeczywiście w posmaku zombii, ewentualnie zdechłego węża :)
ja tylko zawsze zastanawiam się JAK ONI TO MALUJĄ?
(kładą siateczkę na całość jak przy malowaniu przynęt z drewna? :) )

Edytowane przez anarchy
  • Mod Team
Napisano (edytowane)

gracias nieborak, cwane to-to i kosmiczne jak dla mnie..

Aw  temacie błotnych ślicznotek - zarzuciłem kiedyś hasłem jakoby żółtego CXa się nie robi a jak się robi to wychodzi brzydko. No i sam od tego mojego poglądu z pogranicza głupoty i estetyki znalazłem wyjątek :) zacny wyjątek

Tonic Fabrication [group], model Tushar Grusher ach.....

tonic-fab-tushar-crusher-9.jpg

detal, czy to to pracuje? :)

img_1169.jpg

i profil na koniec :)
img_1148.jpg

Edytowane przez anarchy
Napisano

No cóż, piękne to to...

Ale!

Napis jakoś mi się nie widzi, a i korba średnio pasuje. No ale kwestia gustu, żółty jak najbardziej, będzie pasował do liści :P

• Mod Team
Napisano

Tak, ten napis wybitnie kontrowersyjny, też mam obiekcje. Na szczęście-prawdopodobnie- druga strona roweru jest "tradycyjna" (foto 2) - wideł goły i napis na ramie.
To jest "klasyczny" przykład szybkiej żwirowo-szutrowej maszyny (a nie błotnego szczura) - stąd i pewnie takie wielkie blaty (ale zgadzam się - korby "nie teges")

• Mod Team
Napisano

O nie! Ten jest zdecydowanie brzydszy! o fuuuu Stary! ja tu kawę piję :)
Popatrz na te swoje pióra widelca czy przewymiarowany monostay czy jak mu tam... BRZYDAL!
W dodatku w tym najczystszym odcieniu żółci jaka KOMPLETNIE NIE PASUJE do CXa :)

Napisano (edytowane)

W tym pierwszym CX sprężyna w amortyzatorze jest bardzo ciekawa, tyle, że bardziej by się przydała z przodu.

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 4

Edytowane przez Tofi
Napisano

czy to jest ss?

Tak, Honzo ma haki pod singa, i w tym przypadku właściciel z nich skorzystał :) a sam pomysł 29era z grubym przodem jest bardzo fajny, tutaj mój ulubiony przedstawiciel tego gatunku:

1010230_10200769884063981_2039728093_n.j