Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Paskudny, że aż mi oko zaczęło skakać :)
Ode mła masz plusa Kolego, ale uważaj bo za chwile będą Cię mieli za niepoczytalnego "na dzielni" hehe

ps: napisz jak tam wrażenia z jazdy

• Mod Team
Napisano (edytowane)

Takie coś niedawno złożyłem:

Hehe, odd..., znaczy się old school chciałem napisać ;) Plusik za oryginalność "na dzielni" :)

Edytowane przez adamos
Napisano

No właśnie ze stanu części jestem najbardziej zadowolony. Kilka nowych: manetki, klamki, nyple, sztyca, nowe skóra na siodle, wieszaczki, linki i pancerze. Reszta wyczyszczona, trochę nabłyszczona i wypolerowana.

• Mod Team
Napisano

Mały upgrade - nowe hamulce (BB7) i przednia zmieniarka (Rival) - nieobecna na focie. Na jesienno/zimowy commuting błotniki (SKS Blummels) on the way. Cały czas narzekam jeszcze na zwrotność, więc chciałbym jeszcze w tym roku popróbować coś z krótszym mostkiem i może jakąś nową kierą. Na razie zostaję przy 2x10.

ixxvkj.jpg

• Mod Team
Napisano

pragnienie Stary to Ty masz :) Chyba, że to po wczorajszej jakiejś wieczornej rowerowej libacji na WD40 :) :)
Co to znaczy "zwrotność" - zbyt nerwowy czy raczej ciężki typ TIRa o bezwładności kontenerowca (w co cięzko bylo by mi uwierzyć)

• Mod Team
Napisano

No kaktus to ja nie jestem - zwłaszcza w weekend ;). Ale czy 1,8 litra na prawie całodniowy wypad, to tak dużo, nawet w obecnych warunkach pogodowych?

Nerwowość w ciasnych zakrętach mnie wkurza, ot co...

• Mod Team
Napisano

Szersza kiera i krótszy mostek będą na pewno. A co do szerszych kapci, to jak rozumiem nie piszesz się jak na razie na Gordony 45c zza Wielkiej Kałuży. I co z Godzillą?

Napisano

A to drugie to szybkozamykacz?

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 4

Jedną dźwignią się przesuwało koło by poluzować łańcuch, a potem drugą wrzucało łańcuch na większą koronką, a w drugą stronę, kolejność odwrotna, wpierw się zrzucało łańcuch, a potem drugą dźwignią przesuwało koło by napiąć łańcuch. :sorcerer: