MichalKepa Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 za późno.. piasta już do mnie jedzie.. a niby czemu? czytałem że wcale taka rewelacyjna i lepsza od "szóstki" nie jest.. co powiecie na temat jakości cieniowanych szprych dt swiss?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabel2 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bo jak kiedys za rok albo 3 zapragbiesz zmienic hamulce to beda w 90% tarcze centralock dostepne.... Wysyłane z mojego One V za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Wątpię, że 6 śrub tak szybko odejdzie do lamusa. Co prawda kolejne firmy wprowadzają piasty i tarcze pod Centerlock, ale jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie, zanim ten standard byłby w stanie wyprzeć "szóstki". O ile w ogóle kiedykolwiek go wyprze. Natomiast rzeczywiście piasta pod Centerlock byłaby bardziej uniwersalna, gdyż można założyć do niej i jedne i drugie tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bo jak kiedys za rok albo 3 zapragbiesz zmienic hamulce to beda w 90% tarcze centralock dostepne.... Wysyłane z mojego One V za pomocą Tapatalk 2 Na 90% tak się nie stanie bo 80% dostępnych w tej chwili piast pod tarcze to 6. Co do szprych cieniowanych DT to są bardzo mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dzięki Roonin jabel... masz już accenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabel2 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mam w domu kol jeszcze nie zaplotlem bo czekam na xt tyl Wysyłane z mojego One V za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 podaj mi średnicę wewnętrzną bo ja nie mam jeszcze a chce długość szprych wyliczyć.. chyba że wiesz jaka ma być pod XT.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabel2 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Zmierze jak wroce z pracy.... a nie lepiej oddac specjaliscie ? Wysyłane z mojego One V za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 oddam ale do złożenia.. nie wiem jakie ma u siebie szprychy.. ja za 2 zł/szt znalazłem na allegro DT Swiss i je chciałbym zamówić.. muszę tylko wyliczyć długość.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabel2 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 2i regulaminu ~53cm ... wewn ~57 zewn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.