zejnowski Napisano 6 Marca 2014 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wciąż czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ja tez Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A może coś takiego możesz zrobić ?? http://allegro.pl/trivio-junior-uchwyt-serwisowo-montazowy-scienny-i3969537029.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Podwykonawca, który miał wytłoczyć kilka elementów niestety zrezygnował i będę musiał wymyślić troszkę inne rozwiązanie. Poza tym gonią mnie terminy na różne roboty budowlane, a dokładnie to 10.03 mam ostatnia terminową robotę i do tego czasu wszystkie siły robocze skupiam na tych zleceniach. Nie chcę przeciągać cierpliwości osób, którym zależy na czasie, więc od razu pisze że z powodu różnych utrudnień, ciężko mi w tym momencie określić dokładny termin kiedy stojaki będą gotowe. A może coś takiego możesz zrobić ?? http://allegro.pl/tr...3969537029.html O tym tez pomyślę, tyle że w wersji bez plastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinah Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Podwykonawca, który miał wytłoczyć kilka elementów niestety zrezygnował i będę musiał wymyślić troszkę inne rozwiązanie. Inne - w czym, znaczy na ile zmienia to projekt? PS. U mnie gwaltu rety nie ma, ale od razu bedzie mi lzej, jak wiadomo, na co mozna czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mi sie nie spieszy wiec nie naciskam i spokojnie czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Projekt się nie zmieni, myślałem że pewne elementy uda się wytłoczyć na prasie, zaoszczędziło by to sporo czasu, zwłaszcza że robiła by to inna firma, a tak będę musiał je wycinać i wiercić ręcznie. Więc trzeba zrobić jakieś szablony i stelaże na piłę, wiertarkę, giętarkę, żeby osoba wykonujące dane elementy nie miała jak popełnić błędu (typu krzywe cięcie, czy otwór wywiercony w złym miejscu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfskin Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witaj, Też jestem zainteresowany tym stojakiem. Malowanie proszkowe na jakiś szary kolor ale nierdzewka to już fanaberia i niepotrzebne koszty. Cierpliwie czekam na info i kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zejnowski Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Coś tam się ruszyło? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaan Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 To jest to czego potrzebuję, też jestem zainteresowany zakupem stojaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geiger Napisano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Również jestem bardzo zainteresowany więc proszę o jakieś informacje czy będą jakieś do sprzedania Jestem z Wrocławia, z tego co pisałeś to Ty chyba też z okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Fajny pomysł, również mogę taki przygarnąć Ew. wiem jak zrobić dobry uchwyt regulowany na ramę przy w miarę niskim koszcie - przetestowane na innym stojaku serwisowym DIY ale bez spawarki nie pajdie więc się tym nie bawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Powitać. Czy autor tematu może się wypowiedzieć kiedy ruszy "produkcja" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iowa74 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Stojaczek fajny. Zabezpieczenie szczęk uchwytu to pikuś, myslę że każdy sam sobie to zrobi jak mu pasuje. Malowanie proszkowe.... hmm... może być, ale jak dla mnie to nie potrzebne koszty i robocizna. Dobra farba nałożona pistoletem w domowym użytkowaniu powinna długo wytrzymać. Za nic nie łącz bez izolowania stali czarnej/ocynkowanej z nierdzewką. Wystepuje w tym połączeniu różnica potencjałów elektrycznych i to powoduje korozje stali "rdzewnej" . Dobra izolacja to co najmnie gruba warstwa farby proszkowej, a najlepiej jakiś izolator guma , plastik itp. Nie potrzebne koszty i kłopoty z nierdzewką. A wykonanie całego stojaka z nierdzewki to już przegięcie z kosztami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Z braku "życia" w wątku kupiłem sobie stojak w Lidlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Z braku "życia" w wątku kupiłem sobie stojak w Lidlu Ja tak samo i z jakości jestem strasznie zadowolony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WANMI Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Będą jeszcze te statywy w sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 A jakie były w Lidlu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaciek10 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jest jeszcze możliwość zamówić sobie taki stojak? Byłbym chętny, bo lidlowych już chyba nie będzie, a nie wiem czy jest jakaś alternatywa w podobnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.