snooki Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam, musze kupić komplet tłoczków do zacisku Jiucy 3. znalazłem w paru sklepach zestawy naprawcze do zacisków. W skład którego wchodza tłoczki, i uszczelki do zacisku. Zuwazyłem jednak ze zestawy różnią sie numerem katalogowym. Dla 5/7 jest - 11.5311.551.000, a dla Jucy 3 - 11.5315.030.000 Stad tez nie wiem czy czy tłoczki od Juicy 5/7 bedą pasowały do Jucicy 3. Opinia w necie na temat serii Juicy jest taka że różnia sie małymi drobiazgami i generalnie budowa taka sama tylko materiał z którego sa wykonane w wyzszych modelach jest lepszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 różnic między tłoczkami nie ma. W zestawie do J3 jest inny oring między połówki zacisku, to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooki Napisano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 różnic między tłoczkami nie ma. W zestawie do J3 jest inny oring między połówki zacisku, to wszystko. Jesteś pewien na 98% ? ? bo znalazłem tłoczki do J 5/7 za ok 50 zł (+przesyłka), a do J3 z przesyłką wyszło by ponad 100zł. Już myślałem że może się różnią średnicą, bądź wysokością tłoczka. Nie mam jak porównać i pomierzyć suwmiarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi