Sobol9o Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam wszystkich Na wstępie niech każdy kto posiada felta i dołączył do klubu niech powie coś o sobie i swoim rowerku Nazywam się Sebastian jestem z Wrocławia, posiadam swojego felta Q520 z roku 2010, z oryginalnych rzeczy zostały tylko hamulce i oczywiście rama Niedługo wstawię jakieś zdjęcia co do tej pory z niego wyszło Dodać mogę że zszedłem do wagi lekko poniżej 11kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 To i ja sie przedstawie. Jesteśmy z Warszawy (ja i moja Alex) Rowerek jest zbudowany na ramie felt'a RXC one. Kupiłem samą ramę i zacząłem budowac coś lekkiego. Na razie mam poniżej 10 (9.8) ale ma być równo 9. Jeżeli interesuje Was jak wygląda to zapraszam na manie lekkosci gdzie znajdziecie mój watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 5 Marca 2014 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Hejka ! To mój pierwszy Felt i drugi Full MTB ! Jestem z niego jak najbardziej zadowolony i ujeżdżam go od 2 sezonów i raczej nie będę się go szybko pozbywać. O to mój Ugniatacz kamieni i korzeni ->> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi