Skocz do zawartości

[wyprawa] Kirgistan 25/05-15/06

kokonik

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję silnego i zdeterminowanego partnera/partnerki na wyjazd do Kirgistanu na przełomie maja i czerwca 2013.

Spanie w namiocie, dniówka około (mam nadzieję) 100 km, piekne górskie krajobrazy, wysokogórskie (>4000 m n.p.m.) przełęcze. Biszkek - Issyk-Kul (jezioro) - Karakol - Torugart Pass - Tash Rabat - Song-Kul, dokladna trasa do ustalenia.

Bilet Praga-Bishkek Bishkek-Warszawa wciąż tylko 375-400 USD (Ukraińskie Linie Lotnicze).

Kontakt: kpierun@gmail.com

Hm. Staram się mierzyć wysoko - ale myślę, że wciąż w zasięgu moich możliwości.

Szkoda, że się mijamy :) no zobaczymy, co z tej mojej wyprawy będzie - wyjsciowy pomysl zakladal przejazd Pamir Highway, przez Kaszgar do Duszanbe :) , ale byłoby (lekko mówiąc) ryzykowne planowanie czegoś takiego na styk, do zrobienia w 3 tygodnie, w dodatku samodzielnie ;) Takze chwilowo się poddalam.

To powodzenia i samych pozytywnych wrażeń życzę:)

Szkoda, że tak późno dałeś znać o wyprawie, ja swoją wyprawę po Kirgistanie i Tadżykistanie zaczynam 2 maja, a powrót 29 maja. Lecę Aeroflotem. Może się przyłączysz.

Ukraińskie linie mają problemy i najlepiej o bilet pytać bezpośrednio u przewoźnika, na początku lutego sprzedaż biletów była wstrzymana.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...