Skocz do zawartości

[opony mtb] do 60 zł

kalisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem tu nowy, więc chciałbym się przywitać. Chcem kupić opony do mojego krossa a6 bo seryjne rapid roby kończą swój żywot. Chcialbym na nich zrobic ok. 4kkm. Jezdze ok 65% po aswalcie i ok 45% teren ( szutry, lesne drogi, błoto). W oko mi wpadły: geax saguaro, schwalbe smart sam i continental race king. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Napisano

W tej cenie bierz Race King 2.2 , saguaro moim zdaniem trzymaja lepiej bocznie ale beda ciezsze o 200g szt w wersji 2.2 i postawia delikatnie wiekszy opor .

Chyba ze bys sie zdecydowal na wersje kevlar ale ok 110zl szt

Napisano

dzieki ale 110 zł to trochę za dużo. A czy mogę dać saguaro przód a na tył race kinga? I jeszcze chciałbym się dowiedzieć ile km wytrzymaja na tyle race kingi.

Napisano

Wszystko mozesz , tyle ze saguaro w drucie bedzie bardzo ciezke. Race King z tylu wytrzyma ok 5000 km , jezeli nie bedziesz przy hamowaniu blokował koła

Napisano

przy hamowaniu nie blokuje koła. To na tył będzie race king, ale co na przód? Saguaro? Czy może coś agresywniejszego? Chciałbym żeby właśnie się szybko nie zdarly jak moje rapid roby także na przodzie. Muszą przezyc 4kkm. Zbytnio nie zależy mi na wadze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...