jasinski21444 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam . Wyczyściłem zapadki w bębenku w w.w piaście . Więc pytanie skierowane do was , czy smar stały znajdujący się na ząbkach po których poruszają się zapadki mogę zastąpić kilkoma kroplami finish line'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tak i to nawet lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kolejny problem . Przestała odbijać mi jedna z 3 zapadek , macie pomysł co z tym zrobic ?Rozwiązany , wystarczyło odgiąć te metalową opaske . na pewno zielony Finish Line będzie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Możesz w ogóle nie smarować wtedy będzie głośniej cykać. Ale co kto lubi Olej będzie okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.