solo83 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Szukałem na forum ale jakoś nic nie znalazłem. Chodzi mi o lampkę tylną mocowaną do siodełka w systemie I.C.S. Polećcie coś taniego. Czy może Fizik Blink to jedyna opcja? Siodło to Fizik Tundra II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nie jedyna... ze znanych mi jest jeszcze: Selle Royal ICS Blinking Light | Bike Republic Selle Royal ICS Blinking Taillight - Cyclesmith: Nova Scotia's Bike Store! i coś takiego: ale na Twoim miejscu, żeby byc bardziej widocznym na drodze, wybrałbym sobie inne oświetlenie - na sztycę, a nie bezpośrednio pod 4litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja polecam na tył MacTronic Walle. Mając tą lampkę będziesz naprawdę widoczny. Wiem, bo używam. A całkowicie odradzam zaprezentowane powyżej lampki Selle Italia. Badziewie do kwadratu. Nie dość, że słabo świeciła, to jeszcze po pierwszym deszczu nadawała się na śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.