JakubR Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 Witam Mam pewien problem dotyczy odpowiedniego bagażnika i sakw do roweru. Rower mój to centurion cross line 200 grubość widełki to 35 mm, hamulce tarczowe. Szukam odpowiedniego bagażnika który by współgrał z moim rowerem, crosso całkiem spoko ale chyba trochę drogo ortleib nie na moją kiszeń, czeska firma sport arsenal, i tu się zastanawiam pomiędzy polską firmą duo a sport arsenal. Czy kto z Was zna może polską firmę Duo, i co wie na temat ich sakw. Bagażnik low rider Accent FR-879 pod sakwy (3008073044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Sakwy rowerowe, ochraniacze łokcia, nagdarstka, kolana, plecaki ratownicze, apteczki, torby - DUO - Oferta produktów Sakwy rowerowe Sport Arsenal, Pletscher, odzież na rower, odzież na narty biegowe, plecaki rowerowe Sakwy rowerowe Sport Arsenal, Pletscher, odzież na rower, odzież na narty biegowe, plecaki rowerowe który z tych zestaw wybrać tańszy jest prawie 2 krotnie tańszy ale czy warto ryzykować a może macie jakie swoje propozycję proszę pomóc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.