FriQ Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Mój Sr Suntour XC 60 niestety padł :/ Szukam jakiegoś zamiennika, raczej nówkę. Cena tak do +/- 150 zł. Jeżdżę głównie w miescie, czasem jakiś las (ale to sporadycznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nowy za 150 ... na pewno nie ma takiego chyba ze zoom, mam używanego sr sauntor xcr w bardzo dobrym stanie na sprzedaż jak by co (150zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriQ Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A kupując używkę, po czym poznać ze w dobrym stanie, nie zajechany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Po stanie anody na goleniach, czy nie posiada luzów i czy płynnie pracuje. Jak nie jeździsz w terenie to zainwestuj lepiej w sztywny widelec a nie pakuj się w dno co nie można nawet porównać do amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalekD Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam, mam używany może 2 miesiące (głównie miasto) SR Suntour XCT v4 100mm skoku.. Leży w pudełku i obrasta kurzem. za 130pln moge puścić. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Poszukaj niezajechanego XCR - to najlepsze co można w tej cenie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekp24 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tak odpowiadając na twój drugi temat (o za nisko położonej kierownicy) to amor o skoku 100mm zamiast 60 troche ci ją podwyższy. Geometria DH się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriQ Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A mam takie pytanie z innej beczki trochę. Bo mam do wyrwania fajnego amorka w śmiesznej cenie, lecz jest na 28 koło. Czy dało by sie abym na przodziemiał 28" a z tyłu 26". Bo przód 26" a tył 28" nie ma problemy, ale czy odwrotnie się też da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekp24 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 tak w tą stronę możesz mieć tylko mówie geometria się zmieni ale będzie ok się jeździło, troche mniej zwrotny się zrobi, no i sterówka musi być 1 1/8 Jeździłem kiedyś odwrotnie i nie polecam, czułem że kierownice mam gdzieś przy ziemi:D Wogóle jeśli jeździsz po mieśćie i nie skaczesz to kup sztywny wideł który będzie 2 kilo lżejszy i nie trzeba będzie go serwisować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriQ Napisano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Sztywnego widelca nie kupię, bo jeździłem przez jakiś czas na takim i podziekuje... A co sądzicie o RST 191 80mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekp24 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Wszystko poniżej XCR/Darta trudno nazwać amortyzatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dokładnie tak jak tomek wyżej napisał, kup sztywniaka i będziesz pan zadowolony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gkamyk Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jakbyś potrzebował to zapraszam na PW Mam używanego XCR z blokada na kierownice. Przebieg 1,5k km. Chodzi jak nówka, bez luzów, tylko pod tarcze. Oddam za 150zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 to może i ja się dołącze .... ci byście proponowali do max 150 + przesyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.