Rufus414 Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 Witam! Ostatnio kupiłem sobie Batavusa Course Wygląda on tak jak ten http://cdn.velospace.org/files/racefietsa0.jpg Do tej pory rower umyłem, koła są wycentrowane, nowa owijka, nowe dętki i opony, rower wyregulowany, nowe linki. Koła zacząłem polerować ale są jeszcze plany których nie mogę sie pozbyć pastą polerską. Podobną plamę tylko dużo większą znalazłem na korbie. Ma ktoś pomysł czym to usunąć ? Rama ma odpryski, a szkoda mi niszczyć to co jest (tzn naklejki i obecny lakier) Bardzo mi się podoba jej wygląd, ale przydałoby się ją pomalować na nowo. Zna ktoś w warszawie miejsce gdzie mógłbym to dobrze pomalować? I najważniejsze pytanie to czy ktoś widział, albo wie gdzie mógłbym dostać takowe naklejki. (przynajmniej te 2/3 z napisem batavus nie koniecznie takie same) Z góry dzięki, Pozdrawiam
karolek2 Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 Tu są podobne naklejki - BATAVUS GAZELLE SPARTA Naklejka Naklejki na rower (3036770465) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rufus414 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Dziękuję, ale to nie do końca jest to czego szukam Jeszcze pytanko, wie ktoś może gdzie można dać do obszycia siodełko ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.