Roonin Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Operacja zmiany skoku jest banalnie prosta. Na stronie producenta masz filmik co i jak, radzę obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 już oblookałem.. prościzna tylko jedno pytanie.. ten smar co go tam kolo na gwint i do lag ładuje to jakiś konkretny czy mogę zastosować zwykły stały albo wazelinę techniczną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nie to nie jest zwykły smar tylko specjalny i trzeba taki dawać. Jeśli to nowy amor to najlepiej postaraj się zebrać jak najwięcej na jakiś papierek to co jest i wykorzystaj to co ci się uda zebrać. Jak go nie dasz też szczerze mówiąc świat się nie zawali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ok, właśnie się za niego zabieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ten smar co go tam kolo na gwint i do lag ładuje to jakiś konkretny czy mogę zastosować zwykły stały albo wazelinę techniczną?? Może być wazelina techniczna albo taki smar: http://www.cx80.pl/strona_pl_produkty_silikonowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 skręciłem go i tak coś mi się nie podoba.. sztyca wystaje tylko 112 mm licząc od uszczelki do mostka.. prawidłowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Zależy, ile powietrza wpuściłeś do widelca. Epicon posiada sprężynę negatywną stalową, więc przy stosunkowo niskim ciśnieniu nie może wyprostować się do pełnej wysokości. Jeśli napompujesz więcej i rozprostuje się do 120mm, nie masz powodów do niepokoju. Po prostu jesteś lekki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 właśnie nie wiem ile wpuściłem bo mi manometr nie działa.. poza tym przy pompce spierdziela powietrze to nie będę się z nią męczył.. podjadę później do koleżki to dopompuje na "normalnej" pompce.. na ile go naładować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Niestety, tylko metoda prób i błędów daje radę. Zacznij od ustawienia go tak, by SAG miał te +/- 20%. A skoro nie masz pompki do widelców, nie dziwię się, że masz problemy z napompowaniem go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKepa Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 zaraz ją zamówię przyda się na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.