Wodzu95 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam Jakim preparatem jestem wstanie przywrócić temu amortyzatorowi połysk na goleniach dolnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Każdym jaki przywróci połysk zwykłemu lakierowi. Spróbuj pastą polerską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Automax ... Farecla g3 lub g6, Tempo ... Tylko co to za tajemniczy Rock Shox 2 ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Darta obstawiam. Ja pucuję brunoxem Deo I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam Jakim preparatem jestem wstanie przywrócić temu amortyzatorowi połysk na goleniach dolnych ? Hmm... Połysk? Czy nie masz przypadkiem na myśli startej anody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Golenie dolne w 98% przypadków amortyzatorów są malowane proszkowo ... Anoda to nie te golenie ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem... Nie zauważyłem że autor napisał, że chodzi o golenie dolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekp24 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Sprzedawcy na allegro używają lakieru do włosów twoje golenie będą miały połysk 10 karatowego diamentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.