luk107 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Szukam osób do współnej jazdy, ze względu na posiadany sprzet wyłącznie jazda szosowa hobbystycznie. Zainteresowanych prosze o kontakt Pw/GG 2427873. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 hej trasa? szosą może przez Odrzykoń do Węglówki, później do Lutczy i Strzyżowa. Kółko dokoła Bonarówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 ogarnij chłopaków z JSC (jasielskie stowarzyszenie cyklistów). Często jeżdzą w te okolice. Wiem, bo mój kuzyn z nimi sobie jeździ, są różne grupy, szosa, mtb, hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubajedlicze Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ja sam jestem z okolic Krosna i troche jeżdzę na szosie ale to tylko sporadycznie bardziej preferuje MTB, ale jeśli ciśniesz na szosie to w Krośnie jest KTC (taki jakby stowarzyszenie kolaraskie ) jeżdzą tam goście w różnym wieku od nastolatków po starszych panów w większości na szosie, podejć tam(ul.Grodzka) lub zadzwoń to dostaniesz więcej info. Z tego co wiem to jeżdzą tam właśnie tak hobbystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk107 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Trasa? Obojętnie. Spróbuje w KTC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartiCube Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Jak by był ktoś chętny w jakieś weekendy pojeździć ze średnią prędkością ok. 30-40km/h w okolicy Krosna to proszę o info na PW. Tam mogę podać numer telefonu i możemy razem pojeździć. A gdyby tempo było za wysokie , to zawsze możemy zwolnić ,by napawać się pięknymi krajobrazami okolic Krosna. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ja też się melduję do krośnieńskiej gwardii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.