malheureux Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 W którym miejscu powinien znajdować się dystans od kasety? Bo mam 7 rzędową z dystansem i nie wiem czy powinien być od strony koła czy od strony widelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Załóż na bębenek ostatnią, najmniejszą koronkę kasety i będziesz wiedział, doświadczalnie Dystans idzie od strony koła, czyli jest zakładany najpierw, potem kaseta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 @tobo co to za rebusy? Nie prościej napisać, żeby założył od strony koła, bo innej możliwości nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Cichłem zwrócić uwagę ze rozmawiacie z kobieta A dystans pierwszy, później kaseta z prostego względu, 11t opiera sie na bębenku i nie można jej przesuwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Można jeszcze założyć dystans między przedostatnią koronką a 11z I tak się kiedyś zakładało taką podkładkę o grubości 1 mm. Tu chyba chodzi o podkładkę pozwalającą założyć siódemkę na bębenek 8/9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 @tobo co to za rebusy? Nie prościej napisać, żeby założył od strony koła, bo innej możliwości nie ma. Mój post zawiera taką informację, więc raczej problemu nie widzę. Poza tym moim zdaniem lepiej i szybciej nauczyć się doświadczalnie. Najłatwiej zapamiętać. A czy kobieta czy mężczyzna - moim zdaniem różnicy nie ma, skoro ktoś sam decyduje się na wykonanie montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.