blesh Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Zamierzam kupic rower szosowy tak do 1600zl(max).Doradzcie mi jaki warto kupic w tej cenie.Znajomy polecal mi rower http://www.vertec-bike.sk/en/road/htm/sora.htm za 1200 chodz nie jestem przekonany do tej firmy:/ lub dema alvito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ja proponuje również Krossa Venom Enyo. Wykracza troche poza twój limit ale 66zł to nie tak dużo. A oto link Kross Venom Enyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Na początek zapoznaj się z tym : "Zasady pisania nowych tematów" - tytuł tematu był nieprawidłowy; brak " [ ] ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szosa Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 zdecydowanie nie polecam krossa. miałem doczynienia z tymi rowerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a ja za 1600 zł to bym sobie coś poskładał pozatym to wielka frajda składać sobie samemu rower jakoś wtedy chyba wiecej znaczy i bardziej jest sie do niego rzywiązanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuźnior Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Czasami warto kupić rower używany z dobrym osprzętem (klamkomanetki itp), a takie można spotkać w bd stanie nawet kosztujące 1/3 ceny roweru nowego. Za póltora tysiąca jeśli poszukasz kupisz naprawdę dobrą maszynę, no chyba ze potrzebujesz roweru szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabo Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 W warszawie jest typ co mi mówil, ze miał za 1700 karbonowa szose na recordzie...może warto poszukać czegoś uzywanego, można wychaczyć jakiś cakiem niezły rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Za ta cene to tylko uzywka, cos na shimano 105 albo 600, ewentualnie z nowszych (z klamkomanetkami) tylko, ze za ta cene to bedzie max. sora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogut89 Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ja za 2 kawałki(pewnie gdybym jeszcze trochę sie potargował,to by oddał jeszcze taniej) kupiłem Gianta TCR na Ultegrze.Super rower:) Za takie pieniądze chyba lepiej poszukać używki...a więc szukaj,szukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 zdecydowanie nie polecam krossa. miałem doczynienia z tymi rowerami Tu cię nie rozumiem Argumenty proszę Ja proponuje również Krossa Venom Enyo. Wykracza troche poza twój limit ale 66zł to nie tak dużo. A oto link Kross Venom Enyo Fakt jest to najtańsza nowa szosówka jaką można kupić Co do Venom Enyo to osprzęt raczej ubogi, za 1666 zł nie ma co za wiele wymagać Zresztą Vertec i Kross Prezentują ten sam poziom Tak jak ktoś pisał można się pokusić o zakup sprzętu używanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Tu cię nie rozumiem Argumenty proszę Fakt jest to najtańsza nowa szosówka jaką można kupić Co do Venom Enyo to osprzęt raczej ubogi, za 1666 zł nie ma co za wiele wymagać Zresztą Vertec i Kross Prezentują ten sam poziom Tak jak ktoś pisał można się pokusić o zakup sprzętu używanego Szukaj po ogłoszeniach np. w anonsach. Są ludzie którzy "hurtowo" sprowadzają rowery z krajów gdzie kultura rowerowa stoi wyżej niż w Polsce np. Holandii. W Holandii jest mnóstwo sklepów z używanymi bikami, mój brat tam kiedyś jeżdził i za powiedzmy 500 euro można wychaczyc fajnego sprzęciora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 strasznie mi sie podoba ta maszynka (pomijam stan, bo nie zawsze ze zdjec da sie ocenic): http://www.allegro.pl/item108931993_super_...i_w_polsce.html "Rama została wykonana przez ORŁOWSKIEGO. Z jednej strony w kolorze fioletowym a z drugiej w kolorze perłowym. Rower jest głównie na osprzęcie shimano ultegra i shimano 600." tylko rama z lekka przyduzawa, przynajmniej jakby miala byc dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zastanawiam się nad złożeniem sobie szosóweczki do pomykania po mieście ale mam dosyć duży problem ponieważ nigdzie nie mogłem znaleźć żadnej małej ramy. Wszystko zaczyna od 50 a ja przy swoim wzroście 160 ledwo bym się na to wdrapał. Może ktos podsunie jakiegoś linka albo coś poradzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślepa Genia Napisano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 zdecydowanie nie polecam krossa. miałem doczynienia z tymi rowerami Tu cię nie rozumiem Argumenty proszę chodzi głownie o ramy szosowe krossa. mają bardzo słaby lakier i są ciężkie i są tylko 3 rozmiary, a do roweru szosowego naprawde trzeba dobrać odpowiedni rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Jeżeli ma być to nowy rower: LINK ,cenowy hit a 400zł które zaoszczędzisz spokojnie wystarczy na klamkomanetki ,ja już taką kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Fajna ścigałka, niestety obecnie mam insze wydatki :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A za ile można kupić najtaniej sensowną szosówkę? Miałaby słuzyć raczej na dojazdy do pracy i trochę śmigania po asfalcie w zimie, bo zdecydowanie bardziej wolę wertepy, dlatego chciałbym wydaj jak najmniej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamm84 Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ja też proszę o dopowiedź na to pytanie czyli jak kupić dobry rower na allegro do max 2k zł, jadę na roboty do UK i po powrocie planuje zakup jakiejś szosówki, na co zwracać uwagę itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosuaf Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Nie, no ja bym chciał za 300 najlepiej . Oczywiście wchodzi w grę tylko używana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślepa Genia Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 za 300 zł to da rade jakąś używke kupić. pełno tego jest na allegro. za taką kase to na ramie ze stali cr-mo i najczęściej osprzęcie shimano 600 są. szukaj na allegro tam jest tego najwięcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 szukaj wsrod uzywanych np na allegro lub Dema pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Mam pytanie odnośnie rozmiarów ram szosowych - czy przy wzroście 160 cm rama w rozmiarze 520 będzie za duża i czy mam raczej szukać 500? A jesli tak to czy może ktoś ma namiary na tanie ramy w takim rozmiarze [bo niestety szosowe rammy accenta widziałem tylko od 520]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Zwracam sie do was o rade. Ktory z podanych rowerow wybrac? http://www.allegro.pl/item111754700_nowy_r...lka_gratis.html czy moze ten http://www.allegro.pl/item110030373_biria_..._wyprzedaz.html Od razu pisze ze musi byc to nowy rower nic uzywanego. Wiecej kasy nie mam.aha a wiecie moze ile wazy ten rower kross w rozmiarze 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ja bym Ci polecił BIRIE chociaż ta korba z trzema blatami mnie odstrasza :/ ale ogólnie rowerek prezentuje sie fajnie i jest troszke lepiej wyposażony od KROSS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 A to moze powiecie mi jeszcze ktory z tych warto wybrac i dlaczego a ktorego nie i dlaczego. http://www.allegro.pl/item104398452_biria_..._wyprzedaz.html http://www.allegro.pl/item112258114_focus_..._wyprzedaz.html http://www.allegro.pl/item114101090_szosa_...iej_351_zl.html Aha i takie pytanko Rower szosowy ktory wazy 10,5 kg z pedalami jest wystarczajacy dla poczatkujacego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.