jogerone Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisano 22 Kwietnia 2006 Planuje zakup takowej do samochodu, ciekawy jak taki wynalazek sprawdza się na roweże? Czy nie spadnie z ucha na wybojach? Jakie modele ewentualnie polecacie?
Spider Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisano 22 Kwietnia 2006 Mój wujek używa słuchawki bluetooth wraz z SE K700i ,nie narzeka. Jakość rozmów jest dobra ,słuchawka mocno trzyma się na uchu. Jak dowiem się jaki to model->wpiszę tutaj. No i najważniesze : mając słuchwkę bluetooth mozemy sobie bezkarnie rozmawiać podczas jazdy ...i nie będzie mandaciku za rozmowe przez komórkę. Dobrą słuchawkę bluetooth powinieneś kupić już za ok 120zł (allegro) ,poszukaj w portalach o GSM -tam na pewno będą jakieś testy.
jogerone Napisano 22 Kwietnia 2006 Autor Napisano 22 Kwietnia 2006 Planuje zakup takowej do samochodu, ciekawy jak taki wynalazek sprawdza się na rowerze? Czy nie spadnie z ucha na wybojach? Jakie modele ewentualnie polecacie?
QWEY564 Napisano 22 Kwietnia 2006 Napisano 22 Kwietnia 2006 Ja używałem oryginalnej od S55 jakość była dobra ale przylegający do ucha plastik strzasznie mnie wkurzał... W samochodzie lepiej sprawdzi się zestaw głośnomówiący.... a na rowerze ja po prostu wyjmuję telefon z kieszeni i gadam...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.