wesolek Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Witam, Chciałbym ze znajomymi w czasie długiego majowego weekendu pojeździć na rowerach. Będzie nas 3 pary. Kobiety raczej nie dają rady na górkach, choć mieszkamy w okolicach Gór Sowich. Proszę o propozycje gdzie możemy pośmigać bez spinania się. Wiecie o co mi chodzi. Kobiety są wybredne Trasy raczej trekkingowe. Chcielibyśmy też zobaczyć kilka ciekawych miejsc. W grę wchodzi południowa Wielkopolska, Lubuskie, Śląskie. Podrzucicie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 To w takim razie Jura najlepiej odcinek od Rabsztyna lub Ogrodzieńca do Olsztyna + obowiązkowo Ojcowski Park Narodowy (tylko w weekend majowy w całym parku jest jak na Krupówkach...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesolek Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dziękuję. Właśnie zastanawiałem się nad "obłożeniem" trasy. Niestety dobiłeś mnie Macie coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 A ja zaproponuję Jurę Krak-Częst, mam tam działkę, i jest jak na Krupówkach, nie przesadzajmy. Zależy gdzie się pojedzie, w które miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 ale niestety w OPN w weekend majowy jest jak na Krupówkach, że nie wspomnę o autach po obu stronach ulicy i korkach, więc lepiej się tam wybrać w innym terminie jak jest możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesolek Napisano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Okolice Gorzowa Wlkp odpadły. Nie da się załatwić noclegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaspeed Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Spróbujcie może Park Mużakowski i okolice - ŁęknicaJakaś pętla np. z Bolesławca lub Głogowa, po drodze Stawy Przemkowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesolek Napisano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jest tras na tydzień jeżdżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek138 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja polecam Lanckoronę pod Krakowem. Fajne trasy dla wszystkich i piękne krajobrazy. W hotelu Modrzewiówka znajdziecie wszystko co potrzebne do odpoczynku. A ceny są też fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.