Skocz do zawartości
  • 0

SERWIS ROWEROWY DOMANIEWSKA 48 WARSZAWA

Gość bb

Pytanie

Napisano

Cześć,

Ponad sześć tygodni temu oddałem swój rower do serwisu (via Groupon) w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 48 (przy sklepie internetowym sportsklep.com) i mam problem z odzyskaniem roweru. Na telefony nikt nie odbiera. Serwis jest zamknięty i podobno właściciele mają zaległości finansowe wobec administratora obiektu. Szukam podobnych mi osób, które mają ten sam problem i chcą/wiedzą jak go rozwiązać.

bb

asnyk33@o2.pl

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobrze wiedzieć bo chciałem tam zaprowadzić swój rower. Oddawałem go na serwis we wrześniu i już na drugi dzień był gotowy. Chłopaki z serwisu bardzo mili, pogadali, doradzili.

Napisano

Dokładnie to samo, co kolega Legion, mogę napisać. Oddałem go we wrześniu do przeglądu, dokonali niezbędnych napraw znacznie bardziej fachowo, niż dotychczas w beznadziejnie drętwym i marnym jakościowo sklepie GoSport (Wola Park), sympatyczna obsługa, chętnie doradzili. Właśnie miałem tam jechać z przeglądem po zimie... Hmmm Co teraz? Wybrać inny sklep. Pytanie: czy jest coś konkretnego w okolicach Woli?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...