zabiel17 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ludzie, co Wy macie z tymi kompleksami? czy wszystkie wypowiedzi innych musicie nimi tłumaczyć? ja mam też jakiś kompleks teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 @ zabiel17 KOmpleks bycia wysłuchanym masz heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Jęśli ktoś komuś dogryza tylko dlatego, że ten dugi ma mięśnie to czym to tlumaczyć? Ale oczywiście zawsze można to zlać i zacząć sobie robić jaja. Ja ide sobię kogel-mogel ukręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 zaznaczylem, ze nie chce obrazac nikogo, co nie zmienia faktu, ze niestety z zadnym zarzutem pod moim adresem nie trafiles bo nim zaczalem sie bawic w rower, chodzilem na silownie....jaki to ogromny bylem i ile to nie bralem na klate raczej licytowac sie nie bede, ale oznajmie jednoznacznie, ze wiem, co kiedys myslalem o moich miesniach...jako, ze forum rowerowe to udo 68 i lydka 43cm w wieku ok 18lat, a jakie sa fakty na ten temat z perspektywy dzisiejszej....wyhodowane, uzytecznosc relatywnie niska, wiecej wygladu, niz dzialania - nazywaj to jak chcesz mam pelna swiadomosc, czym rozni sie miesien zbudowany, jak kto Klosiu napisal, w sposob wykonywania 'czynnosci zyciowych' od sztucznie ubitego na silowni na silownie juz nie chodze wlasnie z tego powodu - nie zalezy mi na opakowaniu, ktore stwarza pozory, a jak przychodzi co do czego, to juz srednio bywa z potencjalem tego, co dzwigam kazdego dnia od rana do wieczora oczywiscie byc moze moje spostrzezenia, doswiadczenia i takie tam sa dla ciebie glupie, bledne itp, masz do tego prawo, moze nawet masz racje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corsarz Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 na silownie juz nie chodze wlasnie z tego powodu - nie zalezy mi na opakowaniu, ktore stwarza pozory, a jak przychodzi co do czego, to juz srednio bywa z potencjalem tego, co dzwigam kazdego dnia od rana do wieczora No cóż. Dużo zależy od celu treningu, od doboru ćwiczeń, odżywiania itd. Śmiem twierdzić, że siłownia jest bardzo przydatna jako wspomaganie w wielu dyscyplinach sportowych, włączając sporty rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Oczywiście, bardzo wielu kolarzy z korzyścią trenuje zimą na siłowni. Ale to jest trening ukierunkowany na zwiększenie siły, a nie wygląd mięśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 z mozliwie duza eliminacja/ograniczeniem fazy negatywnej, co nie zmienia faktu, ze maszyny sa malo skuteczne w budowaniu sily, a znowu porzadne cwiczenia typu przysiad i mc z obciazeniem bardzo niebezpieczne z uwagi na potrzebna technike i dysproporcje sily poszczegolnych grup miesniowych kolarza bioracych udzial temu chyba jednak lepiej cwiczyc przy uzyciu ciezaru wlasnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Wychodować to można brojlera do hiprmarketu. WyHodować jeśli już, od Hodowla. Ludzie, ile razy można w jednym temacie ten sam błąd ortograficzny popełniać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilos22 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ludzie ogarnijcie się. Autor tego pytania prawdopodobnie ma gdzieś odpowiedzi jakie tu uzyska. Zdjęcia mówią wszystko. Bez odpowiedniej wiedzy nie da się zbudować takiej masy mięśniowej z mała ilością tkanki tłuszczowej. Gdyby faktycznie zależało mu na pomocy w doborze treningu to ten post sformułował by inaczej. Wystarczyło wrzucić 1 zdjęcie a nie mini pokaz kulturystyki. Prawdopodobnie historia rowerowa naszego kulturysty opiera się na wypadzie po bułki do sklep a nie na treningach rowerowych. Mięśnie naprawdę solidnie zbudowane, ale miejsce do pochwalenia się wybrane najgorzej z możliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 @@krzych0, dzięki za wytkniecie błędu. Ja teraz chodze rzadko na siłkę, raz a może dwa razy w tygodniu. Ćiwiczenia jakie wykonuję to bardziej ogólnorozwojowe, właśnie przysiad, martwy ciąg, podrzut oraz kilka podstawowych ćwiczeń na klate, brzuch, plecy i rękę. Nigdy takich ćwiczeń nie uwazałem za niebezpieczne pod warunkiem opanowania prawidłowej techniki. A wykonuje je od zawsze. A chodzi mi o to, że bardzo pomagaja w utrzymaniu sportowej sylwetki, poprawiaja proporcje ciała, obniżaja ryzyko kontuzji przy bardzo forsownej jeździe na rowerze i przy ewentualnych glebach nie tach łatwo o zlamanie kiedy miesiesnie trzymaja szkilet w kupie. Jedyny minus to taki, że te kilka kilo wiecej czowiek waży. Ale lepsze już 5kg mieśni niż 10kg sadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.