irek24 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam, Chciałbym poruszyć temat który według mnie jest bardzo ważny. Chciałbym żeby się wypowiedzieli bardziej doświadczeni użytkownicy roweru. Piszcie historie z własnego doświadczenia lub obserwacji. Najczęstsze? -błędy młodych rowerzystów -stereotypy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Po cholerę zakładasz drugi raz taki sam temat. Z nudów czy z głupoty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irek24 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Po cholerę zakładasz drugi raz taki sam temat. Z nudów czy z głupoty?? Bo nie mogę się dogadać z moderatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 No to teraz dogadasz się na pewno Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Najgorszym błędem, było założenie tematu o błędach. Przyczepności życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus025 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Bo nie mogę się dogadać z moderatorem. Moderator ma rację( z resztą gdyby jej nawet nie miał, to nie masz nic do gadania:P ) Tu właśnie jest błąd ala początkujący rowerzysta - zjeść wszystkie rozumy, i nie dać nic sobie do zrozumienia. Powodzenia i nic na siłę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 3-ci jesli chodzi o scislosc.... Jak juz tak sie dopytujesz o najczestsze bledy, to LENISTWO. Masz tu chlopie na forum wszystko, co Ci potrzeba. Edukuj sie, poczytaj troche. Tak wogole zastanowiles sie nad tym pytaniem? Teraz wszyscy Ci maja napisac o wyborze roweru, sprzecie, ubraniach, treningu itd...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.