miki111390 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Informacji jakie chciałbym otrzymać dotyczą mojego amortyzatora z którym ostatnimi czasy dzieję się coś nie dobrego, mianowicie podczas jazdy stuka coś i trzaska w okolicach amortyzatora, zauważyłem również że się już nie domyka tak jak kiedyś. Chciałbym się dowiedzieć czy sam mogę coś z tym zrobić, czy jednak nie i trzeba go wymienić. Z góry dziękuje i proszę o pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0595 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jaki to amortyzator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki111390 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Rower Fuji z amortyzatorem Zoom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Zoom mówisz Ile masz już ten sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki111390 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Od kupna roweru 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante123 Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kolego wszelkie zoomy są amortyzatorami niskiej klasy i w konsekwencji musi się coś w nim zepsuć szczególnie jak jest użytkowany troche bardziej jak po mieście, wytrzymał już z Tobą 5 lat i nadszedł jego kres, powinieneś zacząć rozglądać się za nowym, albo serwis zooma, ale chyba nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Rower może być nie wart nowego amortyzatora... cóż poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.