blackiwan Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Też się zjawię oczywiście w forumowym stroju . Walczę tylko o to, aby mnie nie zdublowali.
DEVILEK Napisano 25 Maja 2013 Napisano 25 Maja 2013 Też się zjawię oczywiście w forumowym stroju . Walczę tylko o to, aby mnie nie zdublowali. Nie tylko Ty Powodzenia na trasie.
Kusch Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Świetna trasa! Dawno się tak dobrze nie bawiłem Moje czasy okrążeń (Kat, MM1): Po pierwszym 18 min. po drugim 37min. po trzecim 56min. po czwartym 1.15min.
Manitoupower Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Moje pierwsze okrazenie zakonczylo sie przy trasie saneczkowej z zerwanym lancuchem ktorego szukalem w piachu bo kor.... kupilem lancuch xtr a spinke za 8 zl i nie wytrzymala zjazdu a mialem dobra pozycje Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
goldziu Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 ma może ktoś z was informacje kiedy będą wyniki na stronie ?
Collery Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 ma może ktoś z was informacje kiedy będą wyniki na stronie ? Wyniki postaramy się umieścić najszybciej jak to będzie możliwe. Mam nadzieję, że już dzisiaj wyniki szkieletowe pojawią się na naszej stronie. Z powodu awarii / problemów z obsługą systemu przez firmę zewnętrzną, pełne wyniki z czasami pojawią w przeciągu kilku dni. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy. Organizatorzy.
DEVILEK Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 ma może ktoś z was informacje kiedy będą wyniki na stronie ? Pewnie jutro, jak wszystko ogarną do porządku, może i dzisiaj wieczorem. Co do wyścigu ; trasa świetna, na treningach nie znaleźliśmy jej ostatniej części i to był mój błąd, bo zapoznałem się z nią dopiero dzisiaj. Finalnie, jednak dubel na dojeździe do mety 3 okrążenia Szkoda trochę, bo nie wiele mi brakowało, aby zacząć ostatnie. Po dublu, już na luzie do mety. @ Manitoupower Nie łam się Tomek, dobrze ruszyłeś i szło Ci gładko. Nie ma co już płakać, chociaż niesmak pozostaje. Będzie jeszcze okazja
Andrewwojownik Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Całe 3 okrążenia przejechane, generalnie fajnie było Za rok będę mniej biegał a wiecej jechał ;P Na trasie widziałem, że ktośtam z koszulką forumową jechał. Mam nadzieje, że za rok tez coś zorganizują, poćwiczę, zwłaszcza technikę bo pod tym względem jest lipa na całej linii, kondycyjnie też nie wyszło najlepiej, ale jeszcze udało mi się wyprzedzić na koniec kogoś
mewek Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 @Goldziu, jesteś 7, patrząc na konkurencję w Twojej kategorii to bardzo ładny wynik! Ja niestety znowu trochę rower popsułam, całe szczęście dzięki pomocy przyglądających się zawodników udało mi się szybko wrócić na trasę. Ostatecznie miejsce II w elicie kobiet. Wielkie brawa dla organizatorów za świetne zawody pod każdym względem. Nie sądziłam, ze tak dużo można wyciągnąć z parku chorzowskiego, a tu proszę I duuuuży plus za zjazdy po bandach i hopki na trasie
Eastern Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 I duuuuży plus za zjazdy po bandach i hopki na trasie Gdzieniegdzie niektórzy lecieli w popis przed obiektywem Szacunek dla Pana z numerem 36 powyżej, mam nadzieję że się nie obrazi za wstawkę na forum
Mlodziutki Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 mewek Gratki Ja goldziu siedziałem na kole przez 2/3 wyścigu potem mi odszedłeś i nie dałem rady cię znowu dojść Ale jeśli jesteś 7 to ja 8 z wyniku jestem zadowolony, ponieważ byłem jednym z najmłodszych zawodników w mojej kat a była 15-18 a ja mam 15 Pozdro jak coś to ja ten stroju z MMbiku
goldziu Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 dziękuje za informacje. wielkim zaskoczenie był dla mnie taki szybki, sprinterski start
marcinusz Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Ja ostatecznie byłem w roli kibica. Objechałem raz trasę i naprawdę fajna. Jeszcze troszkę techniki i trochę kondycji będę mógł w XC wystartować. Wrzucam dosłownie garstkę pstryków z przejazdu MM1. Nie bijcie za jakość - robione małym "turystycznym" aparatem. https://picasaweb.google.com/marcinuszek/HoDaRace#5882355610971937794 Nie byłem na mecie. Ktoś mi może powiedzieć czy Paweł Wiendlocha dojechał z przodu do samej mety? EDIT: Może tak link zadziała: http://tnij.org/vuo7
gary4 Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Świetne zawody. Uważam że jedne z lepszych w jakich startowałem. 1.Pogoda idealna. 2.Dojechałem do mety. W całości. Ja i mój rumak. Co w Zdzieszowicach się nie udało. 3. Ciekawa trasa, świetnie oznaczona. Chwilami mocno pokręcona a żadnym momencie nie miałem wątpliwości gdzie jechać. Fajne te techniczne odcinki. 4.Dobra organizacja. Kolejek nie widziałem. Trasa obstawiona obficie, 5.Nie jestem ostatni. Chyba Dzięki wszystkim za fajną zabawę.
mewek Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Nie byłem na mecie. Ktoś mi może powiedzieć czy Paweł Wiendlocha dojechał z przodu do samej mety? Tak, Paweł wygrał Ma formę w tym sezonie! @Mlodziutki, nie jestem pewna czy dobrze pamiętam, ale chyba Cię na 9-tym miejscu widziałam. Są już gdzieś jakieś zdjęcia? Poproszę o linki!
blackiwan Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 że ktośtam z koszulką forumową jecha To pewnie ja byłem. Szukałem kogoś z naszym strojem,ale nie znalazłem.
Mlodziutki Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Mewek to raczej nie możliwe Bo cały czas miałem kontakt wzrokowy z goldziem A pamiętasz może ilu zawodników ogólnie było w mojej kategorii ?
marcinusz Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Tak, Paweł wygrał Ma formę w tym sezonie! Dzięki za info Pięknie ten duet leciał po trasie. Przyjemnie było na nich patrzeć.
DEVILEK Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Ja ostatecznie byłem w roli kibica. Objechałem raz trasę i naprawdę fajna. Jeszcze troszkę techniki i trochę kondycji będę mógł w XC wystartować. Wrzucam dosłownie garstkę pstryków z przejazdu MM1. Nie bijcie za jakość - robione małym "turystycznym" aparatem. https://picasaweb.google.com/marcinuszek/HoDaRace#5882355610971937794 Nie byłem na mecie. Ktoś mi może powiedzieć czy Paweł Wiendlocha dojechał z przodu do samej mety? Link nie działa, możesz poprawić ? Dzięki
mewek Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Mewek to raczej nie możliwe Bo cały czas miałem kontakt wzrokowy z goldziem A pamiętasz może ilu zawodników ogólnie było w mojej kategorii ? Dlatego pisze, ze tylko tak mi się wydawało, a na wyniki spojrzałam kątem oka szukając swojej kategorii Będą za niedługo oficjalne to zobaczymy
Sonix Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Ma ktoś ślad gpx z trasy? Jeśli tak to prosiłbym. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
marcinusz Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Link nie działa, możesz poprawić ? Dzięki Teraz powinny działać. Dla leniwych jeszcze raz: https://picasaweb.google.com/marcinuszek/HoDaRace
Andrewwojownik Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Ma ktoś ślad gpx z trasy? Jeśli tak to prosiłbym. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Ja mam, jechałem z włączonym sports-trackerem, jutro na forum wrzuce bo sie musze do wifi dopchać.
Kusch Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Teraz powinny działać. Dla leniwych jeszcze raz: https://picasaweb.google.com/marcinuszek/HoDaRace Dzięki! Pierwsza fota i od razu sam Ja
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.