Skocz do zawartości

[zawody] Hołda Race w Chorzowskiem WPKiW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to jak już do końca rozbiorą wasze hołdy to zapraszam w okolice Rydułtów , Pszowa Radlina bo tu hołd nadal dostatek tylko nie ma komu się na nich ścigać .

Pozdrawiam geodan

• 1 miesiąc temu...
Napisano

To jest w parku WPKiW.

Jechał ktoś trasą ? Nijak sobie jej w głowie poukładać nie mogę, pomimo, że przejechałem park w każdą stronę różnymi ścieżkami.

Napisano

Byłem dziś ale trudno się połapać bez konkretnego śladu. Przyjdzie czekać na oznaczenie trasy. Oby jak najszybciej nastąpiło.

Napisano

Byłem tam dziś i ciężko się połapać z tą trasą, nawet miałem profil do garmina i za wiele to nie dało. Były jakieś strzałki zielone, zaprowadziły mnie na jakiś trawnik przy pomnikach to zgłupiałem.

Napisano

Byłem tam dziś i ciężko się połapać z tą trasą, nawet miałem profil do garmina i za wiele to nie dało. Były jakieś strzałki zielone, zaprowadziły mnie na jakiś trawnik przy pomnikach to zgłupiałem.

Witam, jestem współtwórcą trasy w parku, na objazd zapraszam w czwartek o 17 (spotkanie w miejscu startu/biura zawodów)

Napisano

Niestety z przyczyn organizacyjnych, objazd trasy odwołany. 

Cóż, szkoda, bo w końcówce nie umieliśmy się dzisiaj połapać.

Czyli bedzie jakis objazd trasy czy od razy na strzalke w niedziele jedziemy ? :D Start juz oplacony wiec w niedziele sie widzimy ;) hehe.

Jutro o 17 się spotykamy na pewno w dwóch, lub trzech, aby się tam pokręcić.

Napisano

Żartujesz chyba że gdzieś na tej trasie pod biegałeś :D

Aż tyle doświadczenia w terenie nie mam ;) Jutro spróbuję tam podjechać, inni podjeżdżali tam więc się da (tylko ja za słaby :P )...

Napisano

O ktorej jutro tam bedziecie,? Trasa jest banalna i mozna ja szybko objechac . Czesci zjazdowe z hopkami i waskimi drozkami sa zaiste.

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

O ktorej jutro tam bedziecie,? Trasa jest banalna i mozna ja szybko objechac . Czesci zjazdowe z hopkami i waskimi drozkami sa za######iste.

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Jak te hopki na zjazdach sensownie pokonac żeby nie wyskoczyć w powietrze z rowerem (albo coś w tym stylu)?

Ja jutro o 17 będę obiegał trasę z rowerem. Dziś mialo nie być niczego, a się z 10-15 osob pojawilo na objazd, więc jutro pewne też będą ludzie :)

Napisano

Na trasie są hopki?! Bez sensu, to jest XC albo DH. Ja już zapłaciłem, a siętu okazuje, że bedzie lipnie. Nie lubię takich wąskich szybkich zjazdów. Szkoda roweru na takie wyskoki.

Napisano

Na trasie są hopki?! Bez sensu, to jest XC albo DH. Ja już zapłaciłem, a siętu okazuje, że bedzie lipnie. Nie lubię takich wąskich szybkich zjazdów. Szkoda roweru na takie wyskoki.

Nie ma ich jakoś dużo, ale jednak są. Z tego, co znajomy pisał, po dzisiejszym objeździe to zniknęły 3 z nich ; jednak nie wiem, w których miejscach.

Napisano

To jest poprowadzone trasą do DH w parku (zjazdy), część można bokiem ominąć, bo tak zjeżdżałem z ręką na hamulcach ;) Ale ogólnie jest wąsko strasznie momentami i nie chciałbym być w skórze osób, które mnie będą musiały wyprzedzać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...