geodan Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 No to jak już do końca rozbiorą wasze hołdy to zapraszam w okolice Rydułtów , Pszowa Radlina bo tu hołd nadal dostatek tylko nie ma komu się na nich ścigać . Pozdrawiam geodan
Amek87 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 http://www.protimer.pl/holdarace/ Zapisy otwarte. Nie zaśpijcie Panowie i Panie . LWG.
Collery Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 Pojawił się filmik promocyjny. http://www.youtube.com/watch?v=EqNID94izKk Do 19.05 wpisowe tylko 20 PLN.
bodzio12 Napisano 16 Maja 2013 Napisano 16 Maja 2013 To jest to na hołdzie czy w tym parku ?? Pojawił się filmik promocyjny. http://www.youtube.com/watch?v=EqNID94izKk Do 19.05 wpisowe tylko 20 PLN.
DEVILEK Napisano 17 Maja 2013 Napisano 17 Maja 2013 To jest w parku WPKiW. Jechał ktoś trasą ? Nijak sobie jej w głowie poukładać nie mogę, pomimo, że przejechałem park w każdą stronę różnymi ścieżkami.
gary4 Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Byłem dziś ale trudno się połapać bez konkretnego śladu. Przyjdzie czekać na oznaczenie trasy. Oby jak najszybciej nastąpiło.
Kusch Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Byłem tam dziś i ciężko się połapać z tą trasą, nawet miałem profil do garmina i za wiele to nie dało. Były jakieś strzałki zielone, zaprowadziły mnie na jakiś trawnik przy pomnikach to zgłupiałem.
Wyra Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 Byłem tam dziś i ciężko się połapać z tą trasą, nawet miałem profil do garmina i za wiele to nie dało. Były jakieś strzałki zielone, zaprowadziły mnie na jakiś trawnik przy pomnikach to zgłupiałem. Witam, jestem współtwórcą trasy w parku, na objazd zapraszam w czwartek o 17 (spotkanie w miejscu startu/biura zawodów)
chrisu8381 Napisano 21 Maja 2013 Napisano 21 Maja 2013 Niestety w czwartek nie dam rady, ale gdyby ktoś był tak miły to z chęcią skorzystam z pomocy w inny dzień
Wyra Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Niestety z przyczyn organizacyjnych, objazd trasy odwołany.
zetor65 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Czyli bedzie jakis objazd trasy czy od razy na strzalke w niedziele jedziemy ? Start juz oplacony wiec w niedziele sie widzimy hehe.
DEVILEK Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Niestety z przyczyn organizacyjnych, objazd trasy odwołany. Cóż, szkoda, bo w końcówce nie umieliśmy się dzisiaj połapać. Czyli bedzie jakis objazd trasy czy od razy na strzalke w niedziele jedziemy ? Start juz oplacony wiec w niedziele sie widzimy hehe. Jutro o 17 się spotykamy na pewno w dwóch, lub trzech, aby się tam pokręcić.
Andrewwojownik Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Dzisiaj troche osób było, trasa troche ciężka jest jak dla mnie, ale mam praktycznie zerowe doświadczenie w zjazdach w takim terenie... mimo wszystko troche potrenuje biegi z rowerem jeszcze Jutro o 17 też ktoś ma być. Mój log z sports-trackera z dziesiejszych objazdów: http://www.sports-tracker.com/#/workout/Andrewwojownik/arqen422gjhkhqjo
Mlodziutki Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Żartujesz chyba że gdzieś na tej trasie pod biegałeś ?
Andrewwojownik Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Żartujesz chyba że gdzieś na tej trasie pod biegałeś ? Aż tyle doświadczenia w terenie nie mam Jutro spróbuję tam podjechać, inni podjeżdżali tam więc się da (tylko ja za słaby )...
Mlodziutki Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Aha rozumiem na cóż każdy ma swoje słabe i mocne strony powodzenia życzę : D
goldziu Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 jeśli mnie Wieluń nie zniszczy to też się pojawię
Manitoupower Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 O ktorej jutro tam bedziecie,? Trasa jest banalna i mozna ja szybko objechac . Czesci zjazdowe z hopkami i waskimi drozkami sa zaiste. Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Andrewwojownik Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 O ktorej jutro tam bedziecie,? Trasa jest banalna i mozna ja szybko objechac . Czesci zjazdowe z hopkami i waskimi drozkami sa za######iste. Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Jak te hopki na zjazdach sensownie pokonac żeby nie wyskoczyć w powietrze z rowerem (albo coś w tym stylu)? Ja jutro o 17 będę obiegał trasę z rowerem. Dziś mialo nie być niczego, a się z 10-15 osob pojawilo na objazd, więc jutro pewne też będą ludzie
Dworniok Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Na trasie są hopki?! Bez sensu, to jest XC albo DH. Ja już zapłaciłem, a siętu okazuje, że bedzie lipnie. Nie lubię takich wąskich szybkich zjazdów. Szkoda roweru na takie wyskoki.
DEVILEK Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Na trasie są hopki?! Bez sensu, to jest XC albo DH. Ja już zapłaciłem, a siętu okazuje, że bedzie lipnie. Nie lubię takich wąskich szybkich zjazdów. Szkoda roweru na takie wyskoki. Nie ma ich jakoś dużo, ale jednak są. Z tego, co znajomy pisał, po dzisiejszym objeździe to zniknęły 3 z nich ; jednak nie wiem, w których miejscach.
Andrewwojownik Napisano 23 Maja 2013 Napisano 23 Maja 2013 Na trasie są hopki?! Bez sensu, to jest XC albo DH. Ja już zapłaciłem, a siętu okazuje, że bedzie lipnie. Nie lubię takich wąskich szybkich zjazdów. Szkoda roweru na takie wyskoki. To jest poprowadzone trasą do DH w parku (zjazdy), część można bokiem ominąć, bo tak zjeżdżałem z ręką na hamulcach Ale ogólnie jest wąsko strasznie momentami i nie chciałbym być w skórze osób, które mnie będą musiały wyprzedzać...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.