mmoorroo Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Właśnie przypadkiem znalazłem informację o nowym cyklu w Chorzowskim WPKiW Za stroną http://www.centrum-synergia.pl/n,Aktualno%C5%9Bci cytuję: "Hołda Race - nowy cykl wyścigów XC na Śląsku, pierwsza edycja już 26 maja, w chorzowskim WPKiW. Bądźcie czujni, niebawem więcej informacji... Centrum Synergia włącza się w imprezę organizowaną przez największą w Polsce Grupę Kolarską Gomola Trans Airco ! Wszystkie bieżące informacje dotyczące imprezy znajdziecie na naszej stronie Już teraz zachęcamy do udziału:)"
Dynio Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 "hołdów" o ile nie poszły pod budowę A1 trochę się ostało. Jest szansa na fajną lokalną imprezę. Mieć nadzieję że nie upadnie jak SilesiaMTB.
Mlodziutki Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Myślę że jak Gomolaki za to się zabierają to będzie porządna impreza bez żadnej ściemy i upadków
ljar Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 "hołdów" o ile nie poszły pod budowę A1 trochę się ostało. Jest szansa na fajną lokalną imprezę. Mieć nadzieję że nie upadnie jak SilesiaMTB. Czy coś wiecie, że SilesiaMTB upadła ostatecznie? Czy może to był tylko jednorazowy wypadek przy pracy i w np innym miejscu się odrodzi?
Dynio Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Raczej impreza upadła. Ich www mimo że funkcjonuje jest martwe, żadnych nowych wiadomości itp. Szkoda. Ale życie nie znosi próżni i będziemy mieli HR
Mlodziutki Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Jest jeden minus impreza koliduję z moim cyklem czyli ŚLREM ): 26 maja jest maraton w Nowinach więc raczej start w WPKIW sobie odpuszczę. Mam nadzieje że następne cykle nie będą kolidować z ŚLR ani żadnym fajnym cyklem
rzezniol Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Jest jeden minus impreza koliduję z moim cyklem czyli ŚLREM Ze scyzorykami będziesz się woził a u swoich się nie pojawisz ? Pozdro
Pinio46 Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Ja chyba też się pojawię jak znajdę czas a jako że zostałem ojcem bliźniaczek to ciężko z czasem ostatnio ale się postaram
Mlodziutki Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Ze scyzorykami będziesz się woził a u swoich się nie pojawisz ? Pozdro No niestety będę musiał zacząć Jeśli chcę zająć dobre miejsce w generalce ŚLRa trzeba zrobić coś kosztem czegoś innego
gary4 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 W minionym roku zamierzałem pojechać do WPKiW na Silesia i się nie udało. To pewnie teraz skorzystam z Hołda Race w zamian...
Mod Team Franio Napisano 1 Marca 2013 Mod Team Napisano 1 Marca 2013 No niestety będę musiał zacząć Jeśli chcę zająć dobre miejsce w generalce ŚLRa trzeba zrobić coś kosztem czegoś innego O, fajnie. Będzie okazja poznać kolejną osobę z forum Jaka kategoria i dystans? // Sory za Offtopa
Mlodziutki Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 M0 na fanie mam nadzieje że się spotkamy Będzie to mój debiut w ŚLRZE Chcę atakować generalke
geodan Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Hołda race ? Świetny pomysł , pytanie czy to impreza pojedyncza czy cały cykl , u Nas w Rydułtowach jest chyba największa hałda na całym Śląsku , co do ścigania na rowerze nigdy mnie to nie kręciło ale na pewno wpadłbym pokibicować . Pozdrawiam geodan
Pinio46 Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 O, fajnie. Będzie okazja poznać kolejną osobę z forum Jaka kategoria i dystans? // Sory za Offtopa M0 na fanie mam nadzieje że się spotkamy Będzie to mój debiut w ŚLRZE Chcę atakować generalke uu widzę koledzy wycinaki to ja nawet nie jadę bo nie mam szans
Mlodziutki Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Pinio powiedzmy damy ci z Franiem jakąś taryfę ulgową jako że jesteś z forum // Ja też przepraszam za offtopa
rzezniol Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 uu widzę koledzy wycinaki to ja nawet nie jadę bo nie mam szans Nie pękaj ... Chcę atakować generalke Może zwyczajnie oznaczać chęć zostania sklasyfikowanym a nie walkę o miejsca 1-5 :-P Nie znam regulaminu ŚLR ... ale z tego co kojarzę to w większości cykli nie trzeba wystartować we wszystkich wyścigach cyklu liczy się ileś tam najlepszych startów ... Więc panowie nie pękajcie i zróbmy frekwencje na Hołda Race ... nic tak nie pobudza do działania organizatorów jak frekwencja na zawodach. Pozdro
Pinio46 Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Pinio powiedzmy damy ci z Franiem jakąś taryfę ulgową jako że jesteś z forum Sorrki ale jakoś wam nie wierzę Sorry za oftop
Mod Team Franio Napisano 2 Marca 2013 Mod Team Napisano 2 Marca 2013 Pinio, luzik Ja to jadę rekreacyjnie, pozwiedzać genialne trasy na masterze Ścigać to się może zacznę, ale po maturze PS. Koniec spamu! Przenosimy się tutaj: http://www.forumrowe...atony-slr-2013/
Collery Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Pojawiły się kolejne informacje: Artykuł - Portal rowerowy z dużą dawką emocji! Zatem będą wyścigi!
Rychlapl Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Bardzo fajnie, że mamy następstwo SilesiaCup! Juz sprawdzone w kalendarzu, w niczym nie koliduje więc start obowiązkowy;) Dobra nazwa, powinni ludzie zapamiętać.
Hookie Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Przydałby się jakiś cykl, a nie pojedyncze zawody.
Mlodziutki Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Będą dwie imprezy następna będzie w Bytomiu na srebrnych stawach Szczerze mówiąc znam swoje miasto nawet dobrze ale nie wiedziałem że w tamtych rejonach da się zoorganizować wyścig XC A odbędzie się 15.09
Amek87 Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 To i ja się zjawię. Ostatnio na wyścigu byłem 7 lat temu.
Dynio Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 pytanie czy to impreza pojedyncza czy cały cykl Park Śląski (WPKiW) to będzie raczej impreza cykliczna natomiast Bytom to wydarzenie jednorazowe. W miejscu gdzie będzie odbywał się wyścig za rok ma stać osiedle Srebrne Stawy. A że hołd coraz to mniej bo poszły pod autostrady to trzeba szukać nowych miejsc, ale czy to musi być hołda ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.