czyzu6491 Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 czy jest ktoś z warszawy kto mógłby mi pożyczyć na weekend tj. 23-24 luty wagę rowerową ponieważ bardzo mnie interesuje waga mojego jednoślada a teraz nie mam możliwości zakupu. Z góry bardzo dziękuje
maecio Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Wagi raczej nikt ci nie poryczy Ale proponuje tak: Weź wagę łazienkową tylko taką przecinkiem (większość osób je ma). Zwasz siebie a następnie zwasz siebie rowerem w ręku. Różnica to masa roweru P.S. Im dokładniejsa waga łazienkowa tym lepsy wynik. .
czyzu6491 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 No juz niedwano robilem tak ale mam przyblizenie tylko do jednego miejsca po przecinku a ja bym chcial co do grama wiedziec
bzyko Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Wagi magazynowe są dokładniejsze od łazienkowych. Pokazują zazwyczaj z dokładnością co do setnej. Jak masz możliwość to spróbuj tak.
zlyjogurt Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 A nie lepiej po prostu pójść do jakiegoś sklepu rowerowego i się spytać, czy możesz zważyć?
adriansocho Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Szkoda, że dopiero teraz przeczytałem, ja bym Ci pożyczył taką zwykłą wagę hakową, która z pewnym przybliżeniem i wysiłkiem pozwala zważyć rower.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.