Skocz do zawartości

[wyprawy na rowerze]

lulek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chodzi mi o wyprawy np 2 tygodnie, codzinnie na rowerze przejezdzamy x km, noclegi gdzies tam w schroniskach czy innych takich podobnych...

nie pomieszalem?

gdzies po polsce najlepiej...

interesowaly by mnie jakies gotowe oferty biur podrozy, czy innych takich podobnych ;)

niestety organizacja takiego dluzszego wypadu z kumplami odpada bo starzy sie nigdy w zyciu sie na takie cos nie zgodza... ;\

Napisano

thx o takie cos mi chodzilo...

znacie jeszcze jakies takie stronki?

lulek napisał:

gdzies po polsce najlepiej...

:excl:
Napisano

Wiecie co wiedzialem o cyklotrampie juz wczesniej ale teraz mi przypmnieliscie i przejrzalem oferte na lato 2006 i jestem zafascynowany!

Jest troche tanich wypraw np oboz stacjonarny 850 zł w alpach.

ale wolalbym jazde ciągłą chyba a w okolicahc 1200 zł jest szeroki wybór.

Musze pogadać z rodzicami:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.