Clip Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Witam, Mam rame z dwoma przelotkami i prowadzeniem do przewodu hydraulicznego po srodku. Montuje v-braki wiec beda 3 linki. Jak to złożyć? Są jakies adaptery żeby wsadzic w ta poltulejke? Czy jedna z linek puscic w pancerzu? Jezeli tak to ktora? Z gory dzieki za pomoc
9534 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Jak nie masz oporów do linek to mocujesz pełny pancerz.
MokryxD Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Jeżeli masz taki problem to polecam puścić linkę od hamulca całą w pancerzu i przypią zipem do tej "przelotki" pod hydraulika.
zadra1965 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Są specjalne tulejki do włożenia pancerza , mam takie przy swoim autorze. Wyglądaja jak grubsze zakończenia pancerza z pzrecięciem na włożenie linki lub bez przecięcia. Pytaj w sklepie rowerowym . Ja takie kupiłem po 4 zł. Witam, Mam rame z dwoma przelotkami i prowadzeniem do przewodu hydraulicznego po srodku. Montuje v-braki wiec beda 3 linki. Jak to złożyć? Są jakies adaptery żeby wsadzic w ta poltulejke? Czy jedna z linek puscic w pancerzu? Jezeli tak to ktora? Z gory dzieki za pomoc
Mod Team mrmorty Napisano 17 Lutego 2013 Mod Team Napisano 17 Lutego 2013 tyle że te przyklejane to warto dac na inny klej niż fabryczny. U mnie to się odkleiło po dwóch tygodniach. Proponuję puścic pełny pancerz hamulcowy, ale tu zainwestowałbym w lepszej jakości pancerz i szlifowaną (plus galwanizowaną) linkę by wystarczyło na dłużej i opory na lince nie upośledzały hamowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.