Skocz do zawartości

[koło]jest krzywe

Nysa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem co się stało zdjęłam koło od roweru ładnie pięknie a tu nagle przy przykręcaniu koła okazało się ze koło nie jest prosto nic mi nie trze przy hamulcach mam V-Breki ani nic

ale z jednej strony mam przerwę 3 cm a z drugiej mam z 1 cm dla czego tak się dzieje czy będę musiała wymienić te koło

Napisano

2i regulaminu

poprawiałam ale to nic nie dało jak ustawiam koło ładnie jest ale jak zamykam to już się krzywi dziś mam zamiar te koło przełożyć do drugiego roweru i zobaczyć czy to samo bedzie

Napisano

Jak nic nie trze przy hamulcach i koło jest krzywo to mi się nasuwa wniosek że tak było...

Jak tak było i koło dobrze siedzi w widelcu/ramie to jest źle zaplecione ...

Foto będzie ty bardzo pomocne.

Pozdro

Napisano

2i regulaminu

czyli coś jest z wolnobiegiem czy z samym kołem do chce kupić nowe koło dy sie nie męczyć i czy mam też kupic zebatkę i tak koło z wolnobiegem to jest

koło powiem zostało trochę drutalnie potakrowane przez mojego chłopaka zebatka nie chciała sie odkrecić wiec koło zostało trochę pomęczona czy to było następstwem tego

Napisano

Skrzywioną oś piasty na wolnobieg bardzo łatwo samemu zdiagnozować ...

Wystarczy zdjąć koło chwycić oś od strony bez zębatek i pokręcić ... jak drugi koniec "tańczy"to krzywa jak tylko się obraca wszystko w porządku.

Pozdrawiam

• Mod Team
Napisano
czyli coś jest z wolnobiegiem czy z samym kołem do chce kupić nowe koło dy sie nie męczyć i czy mam też kupic zebatkę i tak koło z wolnobiegem to jest koło powiem zostało trochę drutalnie potakrowane przez mojego chłopaka zebatka nie chciała sie odkrecić wiec koło zostało trochę pomęczona czy to było następstwem tego

Masz jakąś dysfunkcje? Czy może za szybko piszesz? A może klawiatura nie jest pl.?

Co by nie było czyta się fatalnie. Jak piszesz tak Ciebie oceniają bez względu na płeć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...