rzezniol Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Mi wyszedł taki set ... nie faworyzuje tu sklepu dostawcy i ceny można sobie poszukać gdzieś indziej... Wszystko wyszukane w bikestacja.pl Hamulce tarczowe Shimano Deore BR-M596 - 399 zł Kaseta Shimano Deore CS-HG50 9speed + łańcuch HG53 9speed - 140,99 zł Przerzutka tylna Shimano Deore RD-M591 SGS czarna - 159,01 zł Przerzutka przednia Shimano Deore FD-M590 TOP SWING - 95,01 zł Manetki Shimano Deore SL-M590 3x9speed - 159 zł Suma 953 zł ... Jak się nie ścigasz dla osiągana wyników to zestaw powinien wystarczyć ze sporym naddatkiem. Potem sprzedajesz to co zdejmiesz z roweru i gdzieś powinno wystarczyć na lepszą korbę. Po wymianie powyższego i amorka będzie to rower rozsądnie zbilansowany co do jakości i wydanej kasy. Pozdro
Bartosz111 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Mi wyszedł taki set ... nie faworyzuje tu sklepu dostawcy i ceny można sobie poszukać gdzieś indziej... Wszystko wyszukane w bikestacja.pl OO widzę, że pięknie to napisałeś czyli ja już nie muszę, bo na allegro ceny podobne a tak za przesyłkę się raz płaci. A i łańcuch chyba należy też zmienić(?)
Bartosz111 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 AAAA no tak sorry nieuważnie przeczytałem.
nnikeue18 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Napisano 18 Lutego 2013 jak mam w tyle 8 przerzutek. To moge do przodu zalozyc te Shimano Deore FD-M590 TOP SWING?
rzezniol Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 A co ma tył do przodu... ? Top/down swing różnią się mocowaniem do twojego roweru wejdzie jak jedna tak druga nie ma to znaczenia. Taka zaproponowałem bo taka wpadła mi pod myszkę ... oba rozwiązania mają swoje wady i zalety każde rozwiązanie ma swoich zwolenników jak i przeciwników Modernizacja którą zaproponowałem uwzględnia przejście na 9 zębatek z tyłu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.