Mardrom Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Witam, zbliża się sezon rowerowy a jako że będzie to moje pierwsze rozpoczęcie, chciałbym zakonserwować, odrdzewić i przeprowadzić przegląd mojej szosówki. Jako że spodziewam się że to nie byle jaki sprzęt- chciałbym to przeprowadzić w jak najlepszym serwisie w województwie opolskim (raczej jak najblizej opola). Z tym pytaniem kieruję się do was. macie jakieś dobre doświadczenia z serwisami w opolu/ w poblizu opola?
qrczakzul Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Bicykl. ZUH. Kwaśnicki S., mgr inż. - About - Google+ nie dokładnie w opolu ale w kędzierzynie, warto podjechać, albo przynajmniej zadzwonić. polecam tego pana, naprawdę zna się na rzeczy!
Mardrom Napisano 17 Lutego 2013 Autor Napisano 17 Lutego 2013 A jaki jest koszt w.w usług u niego? Bo u mnie w mieścinie koszt konserwacji i przeglądu to 120 złotych No ale oczywiscie wolę dać więcej i miec pewność co do tego, za co płacę
Plastyk Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 W Rove mają fajnego serwisanta, ogarnia głównie MTB nie wiem jak szosy. Ma placu Sebastiana jest serwis który jest tam od X lat, nie miałem konkretnie styczności, wiem że robili rowery za grube tysiące i już kilkanaście lat temu ściągali dla kuzyna sprzęt za ogrom pieniędzy. Mały sklepik, przed ostawieniem roweru trzeba się umówić. 120zł za przegląd to imo na granicy przesady, chyba, że ktoś rzeczywiście ma ultracarbon i go prześwietla czy cuś. Edit: Pytaj na bikeforum.opole.pl, tam jest cała grupa z Opolskiego, oni ci pomogą.
qrczakzul Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 A jaki jest koszt w.w usług u niego? Bo u mnie w mieścinie koszt konserwacji i przeglądu to 120 złotych No ale oczywiscie wolę dać więcej i miec pewność co do tego, za co płacę zadzwoń to się wszystkiego dowiesz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.