gello1 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witajcie. Oto moja maszyna. Poglądowe foto: Rower na wadze: i takie kilka: Od razu napiszę: - Nie przewiduję w tym rowerze zmiany V-ek na DISC - Do wymiany będzie amor(jako pierwszy) - Ten rower nie będzie lajtowany na MAXA Krytyka i komentarze wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 16 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Skoro rama jest z Mielca, to co na niej robią naklejki Scoota? Kompleksy? Wywaliłbym booster- w tej ramie jest raczej zbędny i osłonę tylnych widełek, która straszy na tej ramie. Poza tym sprzęt całkiem,całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Skoro rama jest z Mielca, to co na niej robią naklejki Scoota? Kompleksy? a tak jakoś nakleiłem i zostało tak. Bez naklejek była strasznie nudna. Wywaliłbym booster- w tej ramie jest raczej zbędny oj nie prawda bez boostera tylna vka jest miękka z co innego. osłonę tylnych widełek, która straszy na tej ramie teraz jest zzipowana dętka nie wygląda to tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 jeżeli chciałbyś coś zmieniać to chyba najszybciej i najtaniej zejdziesz z wagi zmieniając siodło korbę przerzutkę z tyłu rogi oczywiście amortyzatora nie liczę, bo sam przyznałeś że idzie szybko do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miller Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 a tak jakoś nakleiłem i zostało tak. Bez naklejek była strasznie nudna. bierzesz pierwszy lepszy program do tworzenia logo i działasz, a jak Ci się czcionka Scotta podoba to poszukaj i napisz tą czcionką coś swojego, wydrukowanie tego na gotowej folii do naklejenia w kilku sztukach kosztuje mniej niż "oryginalny" napis z allegro, w zamian masz coś indywidualnego i swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Tylne kolo lzejsze od przedniego?? Dziwne rzeczy sie dzieja.... Aha no i wlasnie, kaseta HG51 chociazby nie wiem jak bys chcial nie bedzie wazyc 290g, bo tyle to wazy moj SLX. Edytowane 16 Lutego 2013 przez zetor65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Tylne kolo lzejsze od przedniego?? Dziwne rzeczy sie dzieja.... o widzisz dzięki,że zauważyłem. Oczywiście zaszła pomyłka miało być odwrotnie Aha no i wlasnie, kaseta HG51 chociazby nie wiem jak bys chcial nie bedzie wazyc 290g, bo tyle to wazy moj SLX. jak nie jak tak. Masz zdjęcie na potwierdzenie niżej. Zresztą weź pod uwagę że to jest 8emkowa kaseta więc jedna zębatka mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 o widzisz dzięki,że zauważyłem. Oczywiście zaszła pomyłka miało być odwrotnie jak nie jak tak. Masz zdjęcie na potwierdzenie niżej. Zresztą weź pod uwagę że to jest 8emkowa kaseta więc jedna zębatka mniej Racja moj blad, to jest 8s wiec jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi